Крај године за Лориса!

Гомилају се проблеми у редовима Певаца. . .

Фудбал 08.10.2019 | 17:30
Крај године за Лориса!
Лоше вести за Тотенхем. Капитен Уго Лорис је завршио са фудбалом у овој години, пошто ће се на гол Певаца вратити тек у јануару.

Искусни чувар мреже се повредио у болном поразу од Брајтона у суботу (0:3), када му је дислоцирано раме. Операција није неопходна, али је неопходно мировање, због чега следи пауза од два и по месеца.

Тотенхем ће у наредних месец дана играти два меча са Црвеном звездом у Лиги шампиона, а до краја године га очекује и много важних првенствених мечева, у којима ће бити лишен помоћи једног лидера овог тима.

Певци су лоше почели сезону, уопште не личе на тим из прошле сезоне, а полако је почело и да се полемише о статусу Маурисија Пелегринија. Повратак у праву форму свакако ће додатно отежати ситуација са повредом Уга Лориса.

Тотенхем до сада није био навикнут на живот без Лориса на голу, па ће његово место заузети Аргентинац Пауло Газанига. Он је у клубу већ три сезоне, али је до сада забележио тек шест наступа у Премијер лиги. Ове сезоне је бранио на два меча и то у поразима од Лестера и поменутог Брајтона, када је на терен морао већ у осмом минуту.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар