Синиша са маском и без ње – херој Болоње!

Синиша Михајловић је још једном показао да га ништа не може зауставити када је реч о фудбалу, чак ни болест.

Фудбал 08.10.2019 | 14:20
Синиша са маском и без ње – херој Болоње!
Српски тренер, који се бори са леукемијом, био је централна фигура сусрета у недељу између Болоње и Лација који је завршен резултатом 2:2.

Синиша је пре изласка на терен стадиона "Ренато Дал'Ара" снимљен са заштитном маском на устима, али је исту скинуо пре него што је изашао на терен.

Од навијача Болоње је дочекан овацијама и великим транспарентом на којем је писало "Синиша, један од нас", а све се уклопило у прославу 110. рођендана италијанског прволигаша.

Михајловић је на неки начин повратком на редован посао покушао да промени и менталитет играча тима који води.

Његов сарадник Емилио де Лео открио је шта је Михајловић рекао по завршетку меча са Римљанима.

"Ризиковали смо да изгубимо. Ризиковаћемо и даље и са таквим приступом надам се више и побеђивати", рекао је Михајловић.

Стрелац једног од голова за Болоњу, Ладислав Крејчи гол је посвети српском тренеру.

"Срећан сам због гола, Орсолини ми је дао савршен пас и није ми било тешко да постигнем гол главом. Игран на месту бека, то није моја природна позиција, али дајем све од себе, како за тренера, тако и за тим. Шта нам је Михајловић рекао после меча? Рекао нам је неке ствари које се не односе директно на фудбал и да је поносан на нас и како смо одиграли. Срећан сам што се вратио на клупу. Морамо да поправимо игру када смо у играчкој предности, ипак, верујем да је реми на крају био праведан резултат", рекао је Крејчи.

И тренер Лација Симоне Инзаги признао је да је било присутно много емоција због повратка Михајловића на клупу.

"Видети Синишу на терену била је најлепша могућа ствар на свету. Било је много емоција, знам какав је борац, сигуран сам да ће се изборити и победити болест", рекао је Инзаги.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар