Siniša sa maskom i bez nje – heroj Bolonje!

Siniša Mihajlović je još jednom pokazao da ga ništa ne može zaustaviti kada je reč o fudbalu, čak ni bolest.

Fudbal 08.10.2019 | 14:20
Siniša sa maskom i bez nje – heroj Bolonje!
Srpski trener, koji se bori sa leukemijom, bio je centralna figura susreta u nedelju između Bolonje i Lacija koji je završen rezultatom 2:2.

Siniša je pre izlaska na teren stadiona "Renato Dal'Ara" snimljen sa zaštitnom maskom na ustima, ali je istu skinuo pre nego što je izašao na teren.

Od navijača Bolonje je dočekan ovacijama i velikim transparentom na kojem je pisalo "Siniša, jedan od nas", a sve se uklopilo u proslavu 110. rođendana italijanskog prvoligaša.

Mihajlović je na neki način povratkom na redovan posao pokušao da promeni i mentalitet igrača tima koji vodi.

Njegov saradnik Emilio de Leo otkrio je šta je Mihajlović rekao po završetku meča sa Rimljanima.

"Rizikovali smo da izgubimo. Rizikovaćemo i dalje i sa takvim pristupom nadam se više i pobeđivati", rekao je Mihajlović.

Strelac jednog od golova za Bolonju, Ladislav Krejči gol je posveti srpskom treneru.

"Srećan sam zbog gola, Orsolini mi je dao savršen pas i nije mi bilo teško da postignem gol glavom. Igran na mestu beka, to nije moja prirodna pozicija, ali dajem sve od sebe, kako za trenera, tako i za tim. Šta nam je Mihajlović rekao posle meča? Rekao nam je neke stvari koje se ne odnose direktno na fudbal i da je ponosan na nas i kako smo odigrali. Srećan sam što se vratio na klupu. Moramo da popravimo igru kada smo u igračkoj prednosti, ipak, verujem da je remi na kraju bio pravedan rezultat", rekao je Krejči.

I trener Lacija Simone Inzagi priznao je da je bilo prisutno mnogo emocija zbog povratka Mihajlovića na klupu.

"Videti Sinišu na terenu bila je najlepša moguća stvar na svetu. Bilo je mnogo emocija, znam kakav je borac, siguran sam da će se izboriti i pobediti bolest", rekao je Inzagi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar