Сале хвалио Теодосића послије дебија у Болоњи...

Одмах показао да је вођа! Тренер Виртуса рекао да српски репрезентативац још није у најбољој форми, али да је већ на првом мечу потврдио да ће бити веома значајан за тим.

Кошарка 07.10.2019 | 20:21
Сале хвалио Теодосића послије дебија у Болоњи...
Виртус је у првенству Италије победио Венецију (75:70), а навијачи тима из Болоње уживали су на том мечу јер први пут на делу видели Милоша Теодосића.

Српски репрезентативац дебитовао је за свој нови тим након дуге паузе која је проузроковала повреда стопала и одмах потврдио да је клуб из Болоње добио право појачање.

Теодосић је за 21 минут на паркету уписао 22 поена, од чега 17 у првом полувремену, а имао је и седам асистенција.

Тренер Виртуса Александар Ђорђевић рекао је да је Тео одмах показао да ће бити веома важан за екипу.

"Играчи са клупе су нам много помогли, посебно Теодосић, и то у првом полувремену. Он је потврдио да када је здрав има квалитет и искуство да погура тим", навео је Ђорђевић.

Бивши селектор Србије додао је да је Теодосић потврдио да ће бити и вођа Виртуса.

"Током тајм-аута је поручио екипи: 'Морамо бити мирни, онда сигурно добијамо', и то у тренутку када је екипа губила 10 разлике. Тим је то чуо, а он је показао да је вођа, изузетан играч који осећа своју улогу".

Ђорђевић очекује да ће бивши кошаркаш Лос Анђелес Клиперса бити још бољи како сезона буде и одмицала и он се у поптуности опорави.

"Милош је још далеко од форме неопходне за одигравање утакмица на сваких три дана. Али опоравља се и радићемо и даље на побољшању његовог стања", навео је стартег Виртуса.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар