Sale hvalio Teodosića poslije debija u Bolonji...

Odmah pokazao da je vođa! Trener Virtusa rekao da srpski reprezentativac još nije u najboljoj formi, ali da je već na prvom meču potvrdio da će biti veoma značajan za tim.

Košarka 07.10.2019 | 20:21
Sale hvalio Teodosića poslije debija u Bolonji...
Virtus je u prvenstvu Italije pobedio Veneciju (75:70), a navijači tima iz Bolonje uživali su na tom meču jer prvi put na delu videli Miloša Teodosića.

Srpski reprezentativac debitovao je za svoj novi tim nakon duge pauze koja je prouzrokovala povreda stopala i odmah potvrdio da je klub iz Bolonje dobio pravo pojačanje.

Teodosić je za 21 minut na parketu upisao 22 poena, od čega 17 u prvom poluvremenu, a imao je i sedam asistencija.

Trener Virtusa Aleksandar Đorđević rekao je da je Teo odmah pokazao da će biti veoma važan za ekipu.

"Igrači sa klupe su nam mnogo pomogli, posebno Teodosić, i to u prvom poluvremenu. On je potvrdio da kada je zdrav ima kvalitet i iskustvo da pogura tim", naveo je Đorđević.

Bivši selektor Srbije dodao je da je Teodosić potvrdio da će biti i vođa Virtusa.

"Tokom tajm-auta je poručio ekipi: 'Moramo biti mirni, onda sigurno dobijamo', i to u trenutku kada je ekipa gubila 10 razlike. Tim je to čuo, a on je pokazao da je vođa, izuzetan igrač koji oseća svoju ulogu".

Đorđević očekuje da će bivši košarkaš Los Anđeles Klipersa biti još bolji kako sezona bude i odmicala i on se u poptunosti oporavi.

"Miloš je još daleko od forme neophodne za odigravanje utakmica na svakih tri dana. Ali oporavlja se i radićemo i dalje na poboljšanju njegovog stanja", naveo je starteg Virtusa.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar