Јана направила хаос у студију због песме!

Певачица Драгана Тодоровић, познатија као Јана, може да се похвали великим радним стажом на естради, а када сте толико дуго у музичком свету, онда можете да осетите да ли је нека песма добра или није, али проблем настане када схватите да је песма, за коју верујете да ће бити хит, оде у руке другом певачу. Управо то се десило Јани.

Забава 07.10.2019 | 15:34
Јана направила  хаос у студију због песме!
Наиме, Јана је снимала нове песме у једном београдском студију, када је сасвим случајно, чула демо снимак песме "Императив". Замолила је композитора да јој пусти цео демо снимак, након чега је рекла да је то, то и да ће купити ту песму.

Међутим, проблем је настао када су јој рекли да је песму купио њен колега Александар Зоранић.

Позната певачица није презала ни од тога да песму плати више, него што је то учинио њен колега Зоранић, али је композитор био одлучан у намери да то не уради, па је предложио Јани да она позове Зоранић и да се са њим договори И уколико јој то колега дозволи, да песму сними Јана.



Иако се трудила свим силама да песму добије за себе, певачица није успела у томе, па су направили компромис. У жељи да сазнамо шта се тачно десило, контактирати смо Јану, али она није одговарала на позив, па смо позвали њеног колегу, који нам је рекао:



"Тачно је да се Јани свидела песма И да је хтела да је одкупи од мене, али смо на крају направили компромис, па смо је урадили као дует. Никаквих проблема није било и није тачно да их је Јана правила" - открио је Зоранић.




Песму потписују Дивна Миловановић и Милан Димитријевић, који су нам такође потврдили да до проблема ипак није дошло и да је договор лако направљен.


Извор: Таблоид.ба  Фото: Промо

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Боа

08.10.2019 04:46

И шта је овдје хаос који је направила???

ОДГОВОРИТЕ