Jana napravila haos u studiju zbog pesme!

Pevačica Dragana Todorović, poznatija kao Jana, može da se pohvali velikim radnim stažom na estradi, a kada ste toliko dugo u muzičkom svetu, onda možete da osetite da li je neka pesma dobra ili nije, ali problem nastane kada shvatite da je pesma, za koju verujete da će biti hit, ode u ruke drugom pevaču. Upravo to se desilo Jani.

Zabava 07.10.2019 | 15:34
Jana napravila  haos u studiju zbog pesme!
Naime, Jana je snimala nove pesme u jednom beogradskom studiju, kada je sasvim slučajno, čula demo snimak pesme "Imperativ". Zamolila je kompozitora da joj pusti ceo demo snimak, nakon čega je rekla da je to, to i da će kupiti tu pesmu.

Međutim, problem je nastao kada su joj rekli da je pesmu kupio njen kolega Aleksandar Zoranić.

Poznata pevačica nije prezala ni od toga da pesmu plati više, nego što je to učinio njen kolega Zoranić, ali je kompozitor bio odlučan u nameri da to ne uradi, pa je predložio Jani da ona pozove Zoranić i da se sa njim dogovori I ukoliko joj to kolega dozvoli, da pesmu snimi Jana.Iako se trudila svim silama da pesmu dobije za sebe, pevačica nije uspela u tome, pa su napravili kompromis. U želji da saznamo šta se tačno desilo, kontaktirati smo Janu, ali ona nije odgovarala na poziv, pa smo pozvali njenog kolegu, koji nam je rekao:"Tačno je da se Jani svidela pesma I da je htela da je odkupi od mene, ali smo na kraju napravili kompromis, pa smo je uradili kao duet. Nikakvih problema nije bilo i nije tačno da ih je Jana pravila" - otkrio je Zoranić.
Pesmu potpisuju Divna Milovanović i Milan Dimitrijević, koji su nam takođe potvrdili da do problema ipak nije došlo i da je dogovor lako napravljen.


Izvor: Tabloid.ba  Foto: Promo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Boa

08.10.2019 06:46

I šta je ovdje haos koji je napravila???

ODGOVORITE