Убијена праунука Џемала Биједића у Мостару

Након што је из Тужилаштва Западнохерцеговачког кантона потврђено да је Л. Б. (19), чије је тијело синоћ извучено из ријеке Студенчице у Студенцу код Љубушког, убијена, у Мостару су завладали шок и невјерица.

Босна и Херцеговина 07.10.2019 | 14:21
Убијена праунука Џемала Биједића у Мостару
Како сазнајемо, несретна дјевојка је Лана Биједић из Мостара, која се ових дана припремала за одлазак на студиј у Сарајево. Она је кћерка познате универзитетске професорице из Мостара и праунука Џемала Биједића.

Њен нестанак су јуче у 17 сати пријавили родитељи. Након што се није вратила у договорено вријеме „с кафе с пријатељицом“, како је то мајци рекла, завладала је паника. Мајка је безуспјешно покушавала добити на њен телефонски број.

Из Тужилаштва Западнохерцеговачког кантона су казали да ће сутра бити обављена обдукција, након чега ће имати више информација за јавност.

Незванично сазнајемо да није убијена из ватреног оружја, а на лицу мјеста, као и на њеном тијелу, нађени су трагови који указују да се са убицом борила. Како нам је речено, изузети су фрагменти који ће бити послани на вјештачење.

Њено тијело је у ријеци уочио рибар. Међутим, ни он у први мах није био сигуран да је ријеч о тијелу, па га је, а да га вода не однесе, довукао до обале, након чега је позвао полицију и Хитну помоћ.

Потом су тијело извукли припадници ГСС-а Читлук и Љубушки, а увиђај је трајао до касно у ноћ, након чега је настављен у јутарњим сатима.

(Аваз)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Реx

07.10.2019 13:52

Страшно.У овом ужасном времену све је могуце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Следеће

07.10.2019 15:06

Умијесто да сви устану у БиХ после Давида и Дзенана ,велика вецина се правила паметна и мудра.Ево господо,мо је следеци???

Name

Туга до бола

09.10.2019 06:04

Управу си за све рецено. Овај народ је убијен страхом и сто би требао да подузме неки корак несмије. Мора се једном по цијену зивота несто подузети јер ово прелази све могуце границе. Недо бог никоме дозивити. За оваку трагедију нема те ријеци која мозе ублазити бол али опет је људски реци примите искрено сауцесце и само ви знате како вам је ипак будите јаки и науците зивјети са том тугом која це вам бити до краја зивота. Буди се народе јуце су страдала ова дјеца сутра то мозе бити насе.

Name

ЗЕЉКА, , , ,

07.10.2019 16:36

УЗАС, , , , САУЦЕСЦЕ ФАМИЛИЈИ, , , , ПРАВДА ДА ДОЈДЈЕ И ИСТИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

09.10.2019 06:20

Када це Устати цела БиХ против зла стоје Снасло када јој нестане пола младости Давид ,Дзенан ,Лана које следеци устани Босно Сарајево,Бањалука ,Мостар сви у један Глас правда за дјецу за све градјане БиХ свима је судбина иста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да да

09.10.2019 22:31

Ред је, ал подржава се Додиково српство, Бакирово Бошњаштво, подржава се израбљивање и јахање способнији од неспособних. Почивај у миру Лано!

Name

Василије

09.10.2019 14:32

Страшно! Велика трагедија у коме је живот изгубила млада дјевојка (која се је спремала за одлазак на факултет) од руке злочинца - монструма. Породици моје саучешће.

ОДГОВОРИТЕ