Тринкијери пред Тофаш у Еврокупу...

Важно је да вежемо две добре утакмице.  Партизан ће у уторак одиграти први меч на евро сцени ове сезоне у Комбанк арени, а тренер поручује да његов тим мора бити максимално концентрисан како би направио успешну серију.

Кошарка 07.10.2019 | 19:43
Тринкијери пред Тофаш у Еврокупу...
Кошаркаши Партизана у уторак од 20 часова у Комбанк арени ће угостити екипу Тофаша у 2. колу Еврокупа. За екипу Андрее Тринкијера то ће бити први меч код куће у новој сезони и велики изазов.

Црно-бели су прошле недеље славили на старту против екипе Венеције на гостовању, а италијански стручњак каже да би ваљало код куће наставити истим путем.

"Да би наша победа из Венеције нешто вредела, морамо везати две добре утакмице. После неколико гостовања, играмо прву званичну утакмицу код куће и морамо бити максимално концентрисани. Мој посао је да спремим екипу да буде на максимуму током свих 40 минута. Верујем да ће бити много навијача и да ће атмосфера бити добра, што ће нам бити додатна мотивација", рекао је Тринкијери, чији је тим тријумфовално започео и такмичење у АБА лиги, пошто је као гост славио против Игокее (75:73).

И центар црно-белих Никола Јанковић жели да се тим пред домаћим навијачима представи у најбољем светлу.

"Прва утакмица на домаћем терену је велики изазов за нас да потврдимо све добро што смо урадили на почетку сезоне. Тофаш је добра екипа која у свом саставу има много искусних играча и у стању су да лако уведу утакмицу у ритам који њима одговара, ако не будемо максимално концентрисани. Због тога морамо дати све од себе у сваком тренутку", навео је Јанковић.

Тофаш је као и Партизан европско такмичење започео победом, па је у првом колу славио против Лиможа.

Улазнице за утакмицу продају се данас и у уторак у Тикетлајну на Новом Београду, и на блајани Београдске арене по ценама од 400 до 2.800 динара. Место на трибинама стаје 400 и 600 динара, док је место у партеру 1.000 динара.

Партизан је навео и да ће деци узраста до шест година бити омогућен бесплатан улаз на утакмицу, али да неће имати посебно место, већ ће морати да седе са пратиоцима. Црно-бели су напоменули и да су сва места нумерисана, да је неопходно да сви пролази у дворани буду проходни током целе утакмице, да се поштује забрана пушења у дворани, као и забрана бацања предмета у терен и коришћења пиротехничких средстава.

ГРУПА Б - ПАРОВИ 2. КОЛА

Уторак
Партизан - Тофаш (20.00)

Среда
Локомотива - Венеција (19.00)
Лимож - Ритас Виљнус (20.45)

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар