Trinkijeri pred Tofaš u Evrokupu...

Važno je da vežemo dve dobre utakmice.  Partizan će u utorak odigrati prvi meč na evro sceni ove sezone u Kombank areni, a trener poručuje da njegov tim mora biti maksimalno koncentrisan kako bi napravio uspešnu seriju.

Košarka 07.10.2019 | 19:43
Trinkijeri pred Tofaš u Evrokupu...
Košarkaši Partizana u utorak od 20 časova u Kombank areni će ugostiti ekipu Tofaša u 2. kolu Evrokupa. Za ekipu Andree Trinkijera to će biti prvi meč kod kuće u novoj sezoni i veliki izazov.

Crno-beli su prošle nedelje slavili na startu protiv ekipe Venecije na gostovanju, a italijanski stručnjak kaže da bi valjalo kod kuće nastaviti istim putem.

"Da bi naša pobeda iz Venecije nešto vredela, moramo vezati dve dobre utakmice. Posle nekoliko gostovanja, igramo prvu zvaničnu utakmicu kod kuće i moramo biti maksimalno koncentrisani. Moj posao je da spremim ekipu da bude na maksimumu tokom svih 40 minuta. Verujem da će biti mnogo navijača i da će atmosfera biti dobra, što će nam biti dodatna motivacija", rekao je Trinkijeri, čiji je tim trijumfovalno započeo i takmičenje u ABA ligi, pošto je kao gost slavio protiv Igokee (75:73).

I centar crno-belih Nikola Janković želi da se tim pred domaćim navijačima predstavi u najboljem svetlu.

"Prva utakmica na domaćem terenu je veliki izazov za nas da potvrdimo sve dobro što smo uradili na početku sezone. Tofaš je dobra ekipa koja u svom sastavu ima mnogo iskusnih igrača i u stanju su da lako uvedu utakmicu u ritam koji njima odgovara, ako ne budemo maksimalno koncentrisani. Zbog toga moramo dati sve od sebe u svakom trenutku", naveo je Janković.

Tofaš je kao i Partizan evropsko takmičenje započeo pobedom, pa je u prvom kolu slavio protiv Limoža.

Ulaznice za utakmicu prodaju se danas i u utorak u Tiketlajnu na Novom Beogradu, i na blajani Beogradske arene po cenama od 400 do 2.800 dinara. Mesto na tribinama staje 400 i 600 dinara, dok je mesto u parteru 1.000 dinara.

Partizan je naveo i da će deci uzrasta do šest godina biti omogućen besplatan ulaz na utakmicu, ali da neće imati posebno mesto, već će morati da sede sa pratiocima. Crno-beli su napomenuli i da su sva mesta numerisana, da je neophodno da svi prolazi u dvorani budu prohodni tokom cele utakmice, da se poštuje zabrana pušenja u dvorani, kao i zabrana bacanja predmeta u teren i korišćenja pirotehničkih sredstava.

GRUPA B - PAROVI 2. KOLA

Utorak
Partizan - Tofaš (20.00)

Sreda
Lokomotiva - Venecija (19.00)
Limož - Ritas Viljnus (20.45)

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar