"Фалиће нам Џеко, њему је сигурно још теже!"

Упознат сам са свим, уз њега смо и желимо му брз и срећан опоравак'', рекао је селектор Роберт Просинечки.

Фудбал 07.10.2019 | 18:46
"Фалиће нам Џеко, њему је сигурно још теже!"
Репрезентативци Босне и Херцеговине окупиће се данас у Зеници, у Тренинг центру Фудбалског савеза БиХ уочи квалификационих утакмица против Финске и Грчке за одлазак на ЕУРО 2020. године.

Због двоструког лома јагодичне кости лица, који је задобио јуче на утакмици Роме и Каљарија, ово окупљање државног тима пропустиће капитен и члан ''вучице'' Един Џеко, који ће данас бити подвргнут хируршком захвату.

''Сигурно да нам ова ситуација ремети планове и да ће нам Един недостајати, али њему је вјерујем још теже. Упознат сам са свим, уз њега смо и желимо му брз и срећан опоравак'', рекао је селектор Роберт Просинечки.

Докторски тим бх. репрезентације је у комуникацији са Џеком и процјена је да ће његов опоравак трајати три до четири седмице.

БиХ у квалификацијама не стоји добро и мора да тријумфује у наредна два меча уколико жели да задржи шансе да се пласира на Европско првенство.

Репрезентација БиХ ће играти против Финске 12. октобра у Зеници, док је гостујући сусрет против Грчке заказан три дана касније.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар