Саво: Немогуће је борити се у овим околностима!

Партизанов тренер сматра да је сада нереално да његов тим уђе у борбу за шампионски пехар.

Фудбал 07.10.2019 | 11:48
Саво: Немогуће је борити се у овим околностима!
Саво Милошевић изашао је утучен и нервозан пред новинаре после утакмице против Вождовца и првог пораза црно-белих у Суперлиги ове сезоне.

"У најкраћем, нисмо успели да повратимо енергију од пре неког дана. Честитам Вождовцу на победи. Не могу да замерим на хтењу, имали смо много више од игре, много шанси које опет нисмо успели да искористимо. Фалило нам је још додатне енергије. Вероватно смо овим изгубили у борби за титулу јер мислим да није реално очекивати да уђемо у борбу за титулу у оваквим околностима", рекао је он новинарима.

Милошевић је био упитан да додатно појасни те "околности" о којима је причао, као и да коментарише непостојећи пенал за Звезду у Крушевцу и недосуђени потенцијални пенал за Партизан у надокнади времена против "змајева".

"Нећу да коментаришем суђење. Ви врло добро знате које су то околности. Просто, немогуће је, немогуће ући у борбу за титулу. Не могу да лажем друге, а и да могу, не могу себе да лажем. То није реално. Трудићемо се да, дамо све од себе до краја првенства".

Колико црно-белима значи подршка коју су добили од навијача?

"Значи нам. Има људи који виде све".

Да ли има грешака и до Партизана?

"Све што је је до Партизана је моја кривица и моја одговорност. Индивидуалне грешке су ствари које се дешавају, поготово када су млади играчи у питању. Нећемо их због тога прецртати или кривити. Имамо шест-седам младих играча и логично је да се дешавају".

Да ли је у играчкој каријери имао сличне ситуације?

"Не овако. Гледам да се фокусирам на наш посао. И ја, стручни штаб, играчи... Неке ствари просто нису до нас. И гледам да се не нервирам због тих ствари колико је могуће, али не могу да затворим очи или забијем главу, да се правимо сви да је то све ОК. Наравно да енергија оде доле у оваквим ситуацијама, јер колико год ми знамо каква је ситуација и околности, ипак смо се трудили и трудимо се да дамо свој максимум у свакој утакмици. Да пробамо да направимо првенство занимљивим и да направимо игру занимљивим за навијаче, вас медије... Генерално, тешко".

"Игра ће бити једина сатисфакција ове године. Поред Европе, где можемо да покажемо доста тога и да играмо како смо играли до сада", додао је Милошевић, пре него што је видно утучен завршио разговор са новинарима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар