Savo: Nemoguće je boriti se u ovim okolnostima!

Partizanov trener smatra da je sada nerealno da njegov tim uđe u borbu za šampionski pehar.

Fudbal 07.10.2019 | 11:48
Savo: Nemoguće je boriti se u ovim okolnostima!
Savo Milošević izašao je utučen i nervozan pred novinare posle utakmice protiv Voždovca i prvog poraza crno-belih u Superligi ove sezone.

"U najkraćem, nismo uspeli da povratimo energiju od pre nekog dana. Čestitam Voždovcu na pobedi. Ne mogu da zamerim na htenju, imali smo mnogo više od igre, mnogo šansi koje opet nismo uspeli da iskoristimo. Falilo nam je još dodatne energije. Verovatno smo ovim izgubili u borbi za titulu jer mislim da nije realno očekivati da uđemo u borbu za titulu u ovakvim okolnostima", rekao je on novinarima.

Milošević je bio upitan da dodatno pojasni te "okolnosti" o kojima je pričao, kao i da komentariše nepostojeći penal za Zvezdu u Kruševcu i nedosuđeni potencijalni penal za Partizan u nadoknadi vremena protiv "zmajeva".

"Neću da komentarišem suđenje. Vi vrlo dobro znate koje su to okolnosti. Prosto, nemoguće je, nemoguće ući u borbu za titulu. Ne mogu da lažem druge, a i da mogu, ne mogu sebe da lažem. To nije realno. Trudićemo se da, damo sve od sebe do kraja prvenstva".

Koliko crno-belima znači podrška koju su dobili od navijača?

"Znači nam. Ima ljudi koji vide sve".

Da li ima grešaka i do Partizana?

"Sve što je je do Partizana je moja krivica i moja odgovornost. Individualne greške su stvari koje se dešavaju, pogotovo kada su mladi igrači u pitanju. Nećemo ih zbog toga precrtati ili kriviti. Imamo šest-sedam mladih igrača i logično je da se dešavaju".

Da li je u igračkoj karijeri imao slične situacije?

"Ne ovako. Gledam da se fokusiram na naš posao. I ja, stručni štab, igrači... Neke stvari prosto nisu do nas. I gledam da se ne nerviram zbog tih stvari koliko je moguće, ali ne mogu da zatvorim oči ili zabijem glavu, da se pravimo svi da je to sve OK. Naravno da energija ode dole u ovakvim situacijama, jer koliko god mi znamo kakva je situacija i okolnosti, ipak smo se trudili i trudimo se da damo svoj maksimum u svakoj utakmici. Da probamo da napravimo prvenstvo zanimljivim i da napravimo igru zanimljivim za navijače, vas medije... Generalno, teško".

"Igra će biti jedina satisfakcija ove godine. Pored Evrope, gde možemo da pokažemo dosta toga i da igramo kako smo igrali do sada", dodao je Milošević, pre nego što je vidno utučen završio razgovor sa novinarima.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar