Видео - Јанковић о оној тројци: Вјежбао сам...!

Центар Партизана је на крају се испоставило, решио меч!

Кошарка 06.10.2019 | 22:45
Видео - Јанковић о оној тројци: Вјежбао сам...!
Знамо сви да Никола Јанковић није најбољи шутер са линије за слободна бацања, али се са крајем прошле сезоне видело да је почео да шутира и тројке што је мало контрадикторно. Били смо чак присутни када је Јанковић у серијама погађао тројке у Загребу током загревања на АБА Суперкупу, тако да са те стране није баш ни велико изненађење што је дао ону одлучујућу јуче на гостовању Игокеи.

Јанковић се за сада уз Вила Мозлија боље показао од Артјома Параховског, а јуче се испоставило да је Јанковић тројком и решио гостовање.

Мада, свестан је и он да то није било блиставо...

"Одлични су утисци. Нисмо блистали, а забележили смо победу. То је одлика великих тимова", рекао је Никола Јанковић за клупски Јутјуб канал.

Са оном тројком је решио меч у Лакташима, на крају се испоставило...

"Вежбао сам, а-ха-ха. Вежбао сам. Стварно велика победа за нас, отворили смо АБА лигу победом, у уторак је Еврокуп. Још већа утакмица за нас. Надам се да ће навијачи доћи да нас подрже у што већем броју, да напунимо Арену и да наставимо овај низ победа", био је расположен Јанковић после утакмице.

Прве утиске после меча изнео је и Раде Загорац...

"Ништа, некада морате и на овај начин да побеђујете. То су ствари које праве разлику. Да направим паралелу, прошле године смо изгубили доста оваквих утакмица. Сада смо победили, то је све јако добро за целину, за тим. Традиционално је овде добра подршка, била је и прошле године, али ове године је одскочило и стварно им хвала на томе", рекао је Загорац.

Партизан наредни меч игра у уторак од 20 часова у Београдској Арени.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар