Video - Janković o onoj trojci: Vježbao sam...!

Centar Partizana je na kraju se ispostavilo, rešio meč!

Košarka 06.10.2019 | 22:45
Video - Janković o onoj trojci: Vježbao sam...!
Znamo svi da Nikola Janković nije najbolji šuter sa linije za slobodna bacanja, ali se sa krajem prošle sezone videlo da je počeo da šutira i trojke što je malo kontradiktorno. Bili smo čak prisutni kada je Janković u serijama pogađao trojke u Zagrebu tokom zagrevanja na ABA Superkupu, tako da sa te strane nije baš ni veliko iznenađenje što je dao onu odlučujuću juče na gostovanju Igokei.

Janković se za sada uz Vila Mozlija bolje pokazao od Artjoma Parahovskog, a juče se ispostavilo da je Janković trojkom i rešio gostovanje.

Mada, svestan je i on da to nije bilo blistavo...

"Odlični su utisci. Nismo blistali, a zabeležili smo pobedu. To je odlika velikih timova", rekao je Nikola Janković za klupski Jutjub kanal.

Sa onom trojkom je rešio meč u Laktašima, na kraju se ispostavilo...

"Vežbao sam, a-ha-ha. Vežbao sam. Stvarno velika pobeda za nas, otvorili smo ABA ligu pobedom, u utorak je Evrokup. Još veća utakmica za nas. Nadam se da će navijači doći da nas podrže u što većem broju, da napunimo Arenu i da nastavimo ovaj niz pobeda", bio je raspoložen Janković posle utakmice.

Prve utiske posle meča izneo je i Rade Zagorac...

"Ništa, nekada morate i na ovaj način da pobeđujete. To su stvari koje prave razliku. Da napravim paralelu, prošle godine smo izgubili dosta ovakvih utakmica. Sada smo pobedili, to je sve jako dobro za celinu, za tim. Tradicionalno je ovde dobra podrška, bila je i prošle godine, ali ove godine je odskočilo i stvarno im hvala na tome", rekao je Zagorac.

Partizan naredni meč igra u utorak od 20 časova u Beogradskoj Areni.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar