Гром погодио авион у ком су се били Дивац и Стојаковић!

Срећом, нема последица. . .  У авиону су се нису налазили кошаркаши Сакрамента Богдан Богдановић и Немања Бјелица, као ни Игор Кокошков.

Кошарка 06.10.2019 | 22:15
Гром погодио авион у ком су се били Дивац и Стојаковић!
Како на свом Твитер налогу јавља Марк Спирс, новинар ЕСПН-а који прати НБА лигу, авион у ком су летели Владе Дивац из Индије за Енглеску погодио је гром. На сву срећу, одмах да кажемо, није дошло до тежих последица.

У авиону су били Владе Дивац, Пеђа Стојаковић и остали чланови управе Кингса, као и представници медија. На срећу, све је прошло у реду, авион је слетео и Кингси су се потом запутили за Сједињене Америчке Државе.

У авиону нису били чланови стручног штаба и кошаркаши, међу којима су српски представници Игор Кокошков, Богдан Богдановић и Немања Бјелица, који су путовали авионом познатог репера Дрејка.

Модерни авиони се праве да могу да издрже ударе грома, али опет није нимално наивно када се то деси и свом срећом све је прошло како треба.

Подсетимо, Сакраменто је био на турнеји у Индији где су играли две припремне утакмице против Индијане и обе изгубили. НБА сезона креће 23. октобра.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар