Grom pogodio avion u kom su se bili Divac i Stojaković!

Srećom, nema posledica. . .  U avionu su se nisu nalazili košarkaši Sakramenta Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, kao ni Igor Kokoškov.

Košarka 06.10.2019 | 22:15
Grom pogodio avion u kom su se bili Divac i Stojaković!
Kako na svom Tviter nalogu javlja Mark Spirs, novinar ESPN-a koji prati NBA ligu, avion u kom su leteli Vlade Divac iz Indije za Englesku pogodio je grom. Na svu sreću, odmah da kažemo, nije došlo do težih posledica.

U avionu su bili Vlade Divac, Peđa Stojaković i ostali članovi uprave Kingsa, kao i predstavnici medija. Na sreću, sve je prošlo u redu, avion je sleteo i Kingsi su se potom zaputili za Sjedinjene Američke Države.

U avionu nisu bili članovi stručnog štaba i košarkaši, među kojima su srpski predstavnici Igor Kokoškov, Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, koji su putovali avionom poznatog repera Drejka.

Moderni avioni se prave da mogu da izdrže udare groma, ali opet nije nimalno naivno kada se to desi i svom srećom sve je prošlo kako treba.

Podsetimo, Sakramento je bio na turneji u Indiji gde su igrali dve pripremne utakmice protiv Indijane i obe izgubili. NBA sezona kreće 23. oktobra.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar