Шангај: Поново крај у првом колу!

Крајиновић поражен у тениском "рулету"! Српски тенисер завршио је наступ на турниру "Мастерс 1000" серије у Шангају.

Тенис 06.10.2019 | 15:55
Шангај: Поново крај у првом колу!
Филип Крајиновић доживео је још један пораз који је могао да буде победа. Али, није.

У маниру који већ постаје симптоматичан, Крајиновић је испао са мастерса у Шангају након што је одлично почео меч и водио против Португалца Жоаоа Соусе - 6:2, 4:6, 6:7 (5:7).

Филип је слабо одиграо финиш другог сета, када је дозволио Соуси да му одузме сервис без изгубљеног поена и изједначи на 1:1.

У трећем сету се српски тенисер борио, од 1:3 дошао је до 4:4, па при резултату 5:6 спасао три меч лопте и изборио "тај брек".

Тениски еквивалент "пенал серији" у фудбалу почео је како се само могло пожелети, вођством од 3:0 и 4:2, али онда Соуса поново успева да се наметне. Португалац добија четири поена заредом, прави преокрет и потом користи другу меч лопту!

Мастерс у Шангају игра се за наградни фонд од 8,3 милиона долара.

Новак Ђоковић после освајања турнира у Токију долази да брани титулу, а од наших представника биће ту још Миомир Кецмановић и Душан Лајовић.

Новак иде директно у друго коло и чека Дениса Шаповалова или Франсиса Тијафоа. Кецмановић се у понедељак састаје са Михаилом Кукушкином из Казахстана, а Лајовић у уторак са Американцем Рајлијем Опелком.

У понедељак ће наступити Миомир Кецмановић против Михаила Кукушкина и Душан Лајовић против Рајлија Опелке, док Новак Ђоковић чека победника дуела између Френсиса Тијафоа и Дениса Шаповалова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар