Šangaj: Ponovo kraj u prvom kolu!

Krajinović poražen u teniskom "ruletu"! Srpski teniser završio je nastup na turniru "Masters 1000" serije u Šangaju.

Tenis 06.10.2019 | 15:55
Šangaj: Ponovo kraj u prvom kolu!
Filip Krajinović doživeo je još jedan poraz koji je mogao da bude pobeda. Ali, nije.

U maniru koji već postaje simptomatičan, Krajinović je ispao sa mastersa u Šangaju nakon što je odlično počeo meč i vodio protiv Portugalca Žoaoa Souse - 6:2, 4:6, 6:7 (5:7).

Filip je slabo odigrao finiš drugog seta, kada je dozvolio Sousi da mu oduzme servis bez izgubljenog poena i izjednači na 1:1.

U trećem setu se srpski teniser borio, od 1:3 došao je do 4:4, pa pri rezultatu 5:6 spasao tri meč lopte i izborio "taj brek".

Teniski ekvivalent "penal seriji" u fudbalu počeo je kako se samo moglo poželeti, vođstvom od 3:0 i 4:2, ali onda Sousa ponovo uspeva da se nametne. Portugalac dobija četiri poena zaredom, pravi preokret i potom koristi drugu meč loptu!

Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od 8,3 miliona dolara.

Novak Đoković posle osvajanja turnira u Tokiju dolazi da brani titulu, a od naših predstavnika biće tu još Miomir Kecmanović i Dušan Lajović.

Novak ide direktno u drugo kolo i čeka Denisa Šapovalova ili Fransisa Tijafoa. Kecmanović se u ponedeljak sastaje sa Mihailom Kukuškinom iz Kazahstana, a Lajović u utorak sa Amerikancem Rajlijem Opelkom.

U ponedeljak će nastupiti Miomir Kecmanović protiv Mihaila Kukuškina i Dušan Lajović protiv Rajlija Opelke, dok Novak Đoković čeka pobednika duela između Frensisa Tijafoa i Denisa Šapovalova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar