Био бих спреман да умрем за Контеа!

Завидим Станковићу…! Николо Барела је врло наоштрен пред дерби с Јувентусом. . .

Фудбал 06.10.2019 | 15:36
Био бих спреман да умрем за Контеа!
Интер ове године изгледа другачије, другачије мирише, има другачији шмек. То више није неснађена и смушена екипа већ тим који излази на Ноу Камп да се надигра са Барселоном, па су навијачи задовољни упркос поразу.

И за све је то између осталог заслужан Антонио Конте, а какво мишљење имају о њему играчи Интера довољно говоре и речи Никола Бареле који је дао интервју за Газету дело Спорт.

Једна порука је врло снажна, али Барела то отворено истиче - "Био бих спреман да умрем за Контеа". Објашњава везиста Интера због чега је то тако.

"Конте има другачији приступ од свих тренера, начин на који вам се обраћа је нешто ново. Био бих спреман да умрем за њега и то је истина за све његове играче. То прави разлику. Дали бисмо живот за овог тренера. Да ли сте видели како његови тимови трче током утакмица? То није због физичке спреме или тренинга, то је због поруке коју им он усађује у главу", каже Барела за Газету.

Присећа се утакмице против Барселоне у којој је Интер водио...

"Тај пораз је било јако тешко прогутати, више због суђења него због резултата. У тој утакмици смо свакако доказали ко смо и шта можемо. Доминирали смо против Барселоне 65-70 минута, против најбољег тима на свету", истиче Барела.

И додаје...

"Да смо победили само би наслови били већи, али чињеница остаје да смо показали карактер те ноћи и то ће бити важно за нашу будућност".

Интер и Јувентус ће бити очи у очи сутра од 20 часова и 45 минута. Права шанса за Неразуре да покажу колико могу против осмоструког узастопног шампиона Италије.

После шест одиграних кола Неразури имају два бода више и сада дочекују Јувентус.

"Једина разлика између нас је искуство, као и то што се они дуго знају и играју заједно. Јуве је освојио Скудето прошле сезоне са предношћу од 21 бода. Желимо да смањимо разлику у најмању руку. Стварамо доста шанси, али их не користимо. Ту можемо да напредујемо", истиче Барела.

Барела има шансу да учи и од Интерове легенде Дејана Станковића.

"Имам сличан приступ на терену као и он, никада се не повлачим пред изазовом. Какогод, завидим му на вештини коју је имао када су голови са дистанце у питању", рекао је Барела.

А имао је и поруку за љубитеље "Фантазија". Није баш љубитељ те игре.

"Не подносим када ми људи причају о томе. Када ме вређају јер су изгубили бодове у игри због мојих лоших игара. А ја сам као задовољан што сам одиграо лоше. Осећам се као да треба да им кажем где да иду када се то догоди", рекао је Барела.

Оштар је на речима. Видећемо какав ће бити на терену против Старе даме.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар