Прво признање: Рибери МВП Серије А у септембру!

Током прошлог мјесеца, Рибери је постигао два поготка и уписао једну асистенцију.

Фудбал 05.10.2019 | 22:30
Прво признање: Рибери МВП Серије А у септембру!
Франк Рибери је протеклог љета по први пут у каријери задужио опрему једног италијанског клуба, а већ може да се похвали освајањем једног трофеја!

36-годишњи Француз, који је више од пола професионалне фудбалске каријере провео у табору минхенског Бајерна, у јулу је дошао у табор ''љубичастих'', на опште одушевљење свих оних којима је ''Виола'' у крви.

У њему су видјели лидера ''неке нове Фиорентине'', која је, након лошијег старта, ухватила залет и у последња два кола уписала исто толико побједа за десето мјесто на табели пред домаћи дуел овог викенда са Удинезеом.

Велике заслуге у оствареном свакако има француски ветеран, који је током деветог мјесеца текуће године постигао два гола за нови тим и једном асистирао саиграчима, што му је, уз остали допринос на терену, донијело титулу најбољег играча Серије А у протеклом мјесецу!

У Калчу, Рибери је свој премијерни гол за тим из Фиренце постигао у дуелу четвртог кола против Аталанте, у којем је Фиорентина у судијској надокнади испустила сва три бода, а поентирао је и у прошлом колу, у окршају са Миланом, постигавши гол за 0:3 на семафору Сан Сира.

Иначе, Риберију ће награда бити уручена непосредно пред почетак сутрашњег меча са тимом из Удина (12.30 часова).

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар