Чемпионшип: Опет Митар, али само за бод!

Поново Митар! Дао гол и погодио пречку, Фуламу само бод.  Са осам голова Митровић је на врху листе стрелаца у Чемпионшипу, а могао је барем до још једног поготка.

Фудбал 05.10.2019 | 16:50
Чемпионшип: Опет Митар, али само за бод!
Александар Митровић је у одличној форми! Прија му Чемпионшип, то није тајна. Српски репрезентативац постигао је нови гол данас на гостовању Чарлтону на ком је његов Фулам одиграо нерешено - 2:2 (0:1).

Митровић је био прецизан у 63. минуту и био је то погодак за 2:2. Одлично се снашао у противничком петерцу, лопта је стигла до њега, а Митар је као на малом фудбалу боцнуо лопту и послао је испод пречке за 2:2.

Могао је до гола и раније када је шутирао са неких десетак метара ка голу Чарлтона, али није имао среће јер је лопта погодила пречку.

Као да је тим потезом само најавио погодак. Укупно је Митровић до сада дао осам голова у Чемпионшипу и са том цифром држи прву позицију на листи стрелаца.

Могао је лако до још неког поготка јер је поред пречке имао и сјајан скок у 77. минуту и мало је недостајало да постигне гол којим би вероватно донео и победу својој екипи.

Упркос томе што је Чарлтон два пута водио, Фулам је ипак екипа која је била ближа победи јер је у другом делу другог полувремена Фулам био доминантан над тимом Лија Бојера. На крају су и једни и други морали да се задовоље са по једним освојеним бодом.

А Митар са једним датим голом... Утисак је - могао је да "муне" барем још један.

Стварно одличан фудбал, много туче, шанси, борбе... Ако сте гледали овај меч није вам жао сигурно што сте утрошили време на њега.

ЕНГЛЕСКА 2 - 11. КОЛО:

Петак

Бирмингем - Мидлсбро 2:1 (1:0)
/Вилалба 33, Бејли 89 - Ајала 87/

Субота

Фулам - Чарлтон 2:2 (0:1)
/Каваљеро 55, Митровић 63 - Галагер 41, Бон 57/



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар