Čempionšip: Opet Mitar, ali samo za bod!

Ponovo Mitar! Dao gol i pogodio prečku, Fulamu samo bod.  Sa osam golova Mitrović je na vrhu liste strelaca u Čempionšipu, a mogao je barem do još jednog pogotka.

Fudbal 05.10.2019 | 16:50
Čempionšip: Opet Mitar, ali samo za bod!
Aleksandar Mitrović je u odličnoj formi! Prija mu Čempionšip, to nije tajna. Srpski reprezentativac postigao je novi gol danas na gostovanju Čarltonu na kom je njegov Fulam odigrao nerešeno - 2:2 (0:1).

Mitrović je bio precizan u 63. minutu i bio je to pogodak za 2:2. Odlično se snašao u protivničkom petercu, lopta je stigla do njega, a Mitar je kao na malom fudbalu bocnuo loptu i poslao je ispod prečke za 2:2.

Mogao je do gola i ranije kada je šutirao sa nekih desetak metara ka golu Čarltona, ali nije imao sreće jer je lopta pogodila prečku.

Kao da je tim potezom samo najavio pogodak. Ukupno je Mitrović do sada dao osam golova u Čempionšipu i sa tom cifrom drži prvu poziciju na listi strelaca.

Mogao je lako do još nekog pogotka jer je pored prečke imao i sjajan skok u 77. minutu i malo je nedostajalo da postigne gol kojim bi verovatno doneo i pobedu svojoj ekipi.

Uprkos tome što je Čarlton dva puta vodio, Fulam je ipak ekipa koja je bila bliža pobedi jer je u drugom delu drugog poluvremena Fulam bio dominantan nad timom Lija Bojera. Na kraju su i jedni i drugi morali da se zadovolje sa po jednim osvojenim bodom.

A Mitar sa jednim datim golom... Utisak je - mogao je da "mune" barem još jedan.

Stvarno odličan fudbal, mnogo tuče, šansi, borbe... Ako ste gledali ovaj meč nije vam žao sigurno što ste utrošili vreme na njega.

ENGLESKA 2 - 11. KOLO:

Petak

Birmingem - Midlsbro 2:1 (1:0)
/Vilalba 33, Bejli 89 - Ajala 87/

Subota

Fulam - Čarlton 2:2 (0:1)
/Kavaljero 55, Mitrović 63 - Galager 41, Bon 57/



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar