Мркела: Владан Милојевић има пуну подршку!

Никада га нисмо смењивали! Спортски директор Црвене звезде причао о статусу шефа стручног штаба и новајлијама у тиму. . .

Фудбал 05.10.2019 | 21:56
Мркела: Владан Милојевић има пуну подршку!
Црвена звезда упркос успеху који је остварила пласманом у групну фазу Лиге шампиона разочарала је у вечитом дербију против Партизана (0:2).

У клубу нису крили да су незадовољни, а тријумф против Олимпијакоса у најелитнијем европском такмичењу опет је вратио веру и екипу на прави пут.

Митар Мркела, спортски директор Црвене звезде, навео је да су у клубу анализирали лошу игру против Партизана, али да се није разматрало прављење радикланих резова.

"Анализирамо сваку утакмицу, али се не враћамо у прошлост. Увек смо окренути новим изазовима", поручио је у разговору за "Спортски журнал" Мркела.

Тада се у медијима помињала и наводна смена тренера Владана Милојевића, будући да га је колега са клупе Партизана Саво Милошевић тактички надиграо у дербију.

Мркела открива да се о тој теми никада није разговарало ни размишљало.

"Милојевић ужива нашу пуну подршку, а тако је било и пре меча са Олимпијакосом. Нико од нас у Звезди није имао примедбу на његов рад, а поготово нисмо размишљали да га сменимо", навео је спортски директор Звезде.

Он је сумирао и досадашњи учинак екипе.

"Од почетка сезоне одиграли смо 19 утакмица, а изгубили смо две - од Хелсинкија и Партизана. Пласирали смо се у Лигу шампиона, а у домаћем првенству смо на деоби првог места на табели са утакмицом мање. Требало би да будемо задовољни, иако увек има простора да се неке ствари поправе".

То се односи и на новајлије, које би требало тек да се покажу у најбољем светлу.

"Нико није доведен да се покаже у првих пет мечева. Неки се још траже, а некима можемо да будемо задовољни јер су већ показали квалитет. Гарсија нас је голом против Јанг Бојса малтене увео у Лигу шампиона, Жандер се више пута показао одлично. Остаје само Раџив Ван ла Пара који се још није прилагодио клупским захтевима, најмање је тренирао, али неспорно је да се ради о одличном играчу", навео је Мркела.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар