Mrkela: Vladan Milojević ima punu podršku!

Nikada ga nismo smenjivali! Sportski direktor Crvene zvezde pričao o statusu šefa stručnog štaba i novajlijama u timu. . .

Fudbal 05.10.2019 | 21:56
Mrkela: Vladan Milojević ima punu podršku!
Crvena zvezda uprkos uspehu koji je ostvarila plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona razočarala je u večitom derbiju protiv Partizana (0:2).

U klubu nisu krili da su nezadovoljni, a trijumf protiv Olimpijakosa u najelitnijem evropskom takmičenju opet je vratio veru i ekipu na pravi put.

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, naveo je da su u klubu analizirali lošu igru protiv Partizana, ali da se nije razmatralo pravljenje radiklanih rezova.

"Analiziramo svaku utakmicu, ali se ne vraćamo u prošlost. Uvek smo okrenuti novim izazovima", poručio je u razgovoru za "Sportski žurnal" Mrkela.

Tada se u medijima pominjala i navodna smena trenera Vladana Milojevića, budući da ga je kolega sa klupe Partizana Savo Milošević taktički nadigrao u derbiju.

Mrkela otkriva da se o toj temi nikada nije razgovaralo ni razmišljalo.

"Milojević uživa našu punu podršku, a tako je bilo i pre meča sa Olimpijakosom. Niko od nas u Zvezdi nije imao primedbu na njegov rad, a pogotovo nismo razmišljali da ga smenimo", naveo je sportski direktor Zvezde.

On je sumirao i dosadašnji učinak ekipe.

"Od početka sezone odigrali smo 19 utakmica, a izgubili smo dve - od Helsinkija i Partizana. Plasirali smo se u Ligu šampiona, a u domaćem prvenstvu smo na deobi prvog mesta na tabeli sa utakmicom manje. Trebalo bi da budemo zadovoljni, iako uvek ima prostora da se neke stvari poprave".

To se odnosi i na novajlije, koje bi trebalo tek da se pokažu u najboljem svetlu.

"Niko nije doveden da se pokaže u prvih pet mečeva. Neki se još traže, a nekima možemo da budemo zadovoljni jer su već pokazali kvalitet. Garsija nas je golom protiv Jang Bojsa maltene uveo u Ligu šampiona, Žander se više puta pokazao odlično. Ostaje samo Radživ Van la Para koji se još nije prilagodio klupskim zahtevima, najmanje je trenirao, ali nesporno je da se radi o odličnom igraču", naveo je Mrkela.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar