Гатузов повратак на клупу Милана могућ, али...

. . . под једним условом! А то је да оде Паоло Малдини!

Фудбал 05.10.2019 | 20:40
Гатузов повратак на клупу Милана могућ, али...
Ђенаро Гатузо би могао да се врати на клупу великана Милана и тако замени Марка Ђампаола, али под једним условом - да прво Милан напусти Паоло Малдини, технички директор Росонера.

Данас Милан игра меч против Ђенове у гостима, а евентуални пораз би могао додатно да скрати еру Ђампаола на клупи Миланеза. 

Овај стратег је изгубио четири од првих шест утакмица у Серији А, Милан не делује добро, а Коријере дело Спорт пише да је први кандидат да замени Ђампаола човек који му је и оставио простор на клупи - Ђенаро Гатузо.

Рино је отишао из клуба током лета тако што је раскинуо уговор после обостраног договора, а пише се да Гатузо није у добрим односима са директором и бившим саиграчем Малдинијем, те да би био спреман да се врати на клупу само у счучају да Малдини напусти клуб.

Друга имена која се помињу као могуће замене за Ђампаола су Руди Гарсија, Клаудио Ранијери, а потенцијално се помиње и Арсен Венгер, као и Андреј Шевченко.

Породица Сингер која управља фондом је незадовољна и могла би да у напредном периоду преиспита и рад Паола Малдинија и Звонимира Бобана који су најодговорнији за тренутни изглед тима. Шушка се да би Елиот радије вратио Ђенара Гатуза него експериментисао са Шевченком.

До сада се Гатузо помињао и као могућа опција за Ђенову.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар