Gatuzov povratak na klupu Milana moguć, ali...

. . . pod jednim uslovom! A to je da ode Paolo Maldini!

Fudbal 05.10.2019 | 20:40
Gatuzov povratak na klupu Milana moguć, ali...
Đenaro Gatuzo bi mogao da se vrati na klupu velikana Milana i tako zameni Marka Đampaola, ali pod jednim uslovom - da prvo Milan napusti Paolo Maldini, tehnički direktor Rosonera.

Danas Milan igra meč protiv Đenove u gostima, a eventualni poraz bi mogao dodatno da skrati eru Đampaola na klupi Milaneza. 

Ovaj strateg je izgubio četiri od prvih šest utakmica u Seriji A, Milan ne deluje dobro, a Korijere delo Sport piše da je prvi kandidat da zameni Đampaola čovek koji mu je i ostavio prostor na klupi - Đenaro Gatuzo.

Rino je otišao iz kluba tokom leta tako što je raskinuo ugovor posle obostranog dogovora, a piše se da Gatuzo nije u dobrim odnosima sa direktorom i bivšim saigračem Maldinijem, te da bi bio spreman da se vrati na klupu samo u sčučaju da Maldini napusti klub.

Druga imena koja se pominju kao moguće zamene za Đampaola su Rudi Garsija, Klaudio Ranijeri, a potencijalno se pominje i Arsen Venger, kao i Andrej Ševčenko.

Porodica Singer koja upravlja fondom je nezadovoljna i mogla bi da u naprednom periodu preispita i rad Paola Maldinija i Zvonimira Bobana koji su najodgovorniji za trenutni izgled tima. Šuška se da bi Eliot radije vratio Đenara Gatuza nego eksperimentisao sa Ševčenkom.

Do sada se Gatuzo pominjao i kao moguća opcija za Đenovu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar