ТУР: Фенер ударио у зид, Анталија утишала Истанбул!

Малатија разбила Денизли, Доналдов други гол у сезони.  Нови неуспех екипе Ерсуна Јанала.

Фудбал 04.10.2019 | 22:10
ТУР: Фенер ударио у зид, Анталија утишала Истанбул!
После ремија у дербију са Галатасарајем, ево и пораза за Фенербахче. Стадион Шукру Сараџоглу шокирала је Анталија, која је славила захваљујући голу Уфука Акјола, после контранапада у шестом минуту утакмице - 0:1 (0:1).

Остатак меча протекао је у неуспешним налетима домаћег тима, који је имао 24 ударца ка голу противника и посед лопте 75 посто, али ниједан од њих се није нашао иза леђа Руда Бофана. Ерсун Јанал је покушао да промени ситуацију у нападу увођењем искусног Мелвута Ердинжа, али ни то није донело резултата, па су бодови отишли из Истанбула.

Малатија ове сезоне игра по принципу "топло-хладно", али је вечрас било прилично врело на Јени Малатија стадиону, где је страдао Денизли - 5:1 (2:0).

Мичел Доналд је постигао свој други гол у сезони. Он је прилично елегантно решио ситуацију у 34. минуту, када је про пресекао једну лопту, а онда матирао противничког чувара мреже. Ипак, апсолутни херој вечери био је сјајни Адис Јаховић, који је постигао четири гола на овом мечу и дошао до коте од седам постигнутих голова у овој сезони, чиме се пробио на врх листе стрелаца турског првенства испред Паписа Сисеа.

ТУРСКА 1 - 7. КОЛО: 

Петак

Малатија - Денизли 5:1 (2:0)
/Јаховић 28пен, 61пен, 69, 90+2 - Родаљега 65/

Фенербахче - Анталија 0:1 (0:1)
/Акјол 6/



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар