TUR: Fener udario u zid, Antalija utišala Istanbul!

Malatija razbila Denizli, Donaldov drugi gol u sezoni.  Novi neuspeh ekipe Ersuna Janala.

Fudbal 04.10.2019 | 22:10
TUR: Fener udario u zid, Antalija utišala Istanbul!
Posle remija u derbiju sa Galatasarajem, evo i poraza za Fenerbahče. Stadion Šukru Saradžoglu šokirala je Antalija, koja je slavila zahvaljujući golu Ufuka Akjola, posle kontranapada u šestom minutu utakmice - 0:1 (0:1).

Ostatak meča protekao je u neuspešnim naletima domaćeg tima, koji je imao 24 udarca ka golu protivnika i posed lopte 75 posto, ali nijedan od njih se nije našao iza leđa Ruda Bofana. Ersun Janal je pokušao da promeni situaciju u napadu uvođenjem iskusnog Melvuta Erdinža, ali ni to nije donelo rezultata, pa su bodovi otišli iz Istanbula.

Malatija ove sezone igra po principu "toplo-hladno", ali je večras bilo prilično vrelo na Jeni Malatija stadionu, gde je stradao Denizli - 5:1 (2:0).

Mičel Donald je postigao svoj drugi gol u sezoni. On je prilično elegantno rešio situaciju u 34. minutu, kada je pro presekao jednu loptu, a onda matirao protivničkog čuvara mreže. Ipak, apsolutni heroj večeri bio je sjajni Adis Jahović, koji je postigao četiri gola na ovom meču i došao do kote od sedam postignutih golova u ovoj sezoni, čime se probio na vrh liste strelaca turskog prvenstva ispred Papisa Sisea.

TURSKA 1 - 7. KOLO: 

Petak

Malatija - Denizli 5:1 (2:0)
/Jahović 28pen, 61pen, 69, 90+2 - Rodaljega 65/

Fenerbahče - Antalija 0:1 (0:1)
/Akjol 6/



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar