Тринкијери: Гостовање у Лакташима је увијек тешко!

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао је да његова екипа у првом колу АБА лиге против Игокее мора да буде концентрисана.  Тринкијеријева порука Трифуновићу: То је прво и најважније! Партизанов тренер нагласио да је здравље његовог колеге сада битније од кошарке. И од свега другог.

Кошарка 05.10.2019 | 11:29
Тринкијери: Гостовање у Лакташима је увијек тешко!
"Почиње сезона, пред нама је прво гостовање, а у таквим ситуацијама увек морамо бити опрезни, концентрисани и паметни. Игокеа ће сигурно дати све од себе и одиграти један фантастичан меч. Стога верујем да нас очекује добра утакмица", рекао је Тринкијери.

Црно-бели почињу АБА сезону у Лакташима, где ће сутра од 18.00 гостовати Игокеи у утакмици 1. кола регионалног шампионата.

Тринкијери је пожелео и опоравак тренеру Игокее Александру Трифуновићу који је недавно имао мождани удар.

"На првом месту, желим брз и потпуни опоравак Трифи. Сви навијамо за њега и надамо се успеху. То је прво и најважније", истакао је Тринкијери.

Плејмејкер црно-белих, Немања Гордић је пред сутрашњи меч изјавио да с дуели против Игокее веома тешки.

"Гостовање у Лакташима је увек тешко, Игокеа сваке године има добру екипу која је у стању да сваком тиму у лиги направи проблеме. Наша обавеза је да будемо максимално концентрисани свих 40 минута и да одиграмо добро како у одбрани тако и у нападу", рекао је Гордић.

Тринкијеријева порука Трифуновићу: То је прво и најважније! Партизанов тренер нагласио да је здравље његовог колеге сада битније од кошарке. И од свега другог.

Нова АБА сезона, 2019/20, почиње овог петка утакмицом Мега - Цедевита Олимпија у "Хали спортова". Дан касније, на терен ће истрчати и кошаркаши Партизана и Игокее, који ће у Лакташима "отворити" своје такмичарске године на Јадрану.

Тренер Игокее, српски стручњак Александар Трифуновић, доживео је овог лета велике здравствене проблеме, а шеф струке Партизана Андреа Тринкијерија почео је причу о суботњој утакмици поруком важнијом од кошарке.

"На првом месту, желим брз и потпуни опоравак Трифи. Сви навијамо за њега и надамо се успеху. То је прво и најважније", истакао је Тринкијери.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар