Trinkijeri: Gostovanje u Laktašima je uvijek teško!

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegova ekipa u prvom kolu ABA lige protiv Igokee mora da bude koncentrisana.  Trinkijerijeva poruka Trifunoviću: To je prvo i najvažnije! Partizanov trener naglasio da je zdravlje njegovog kolege sada bitnije od košarke. I od svega drugog.

Košarka 05.10.2019 | 11:29
Trinkijeri: Gostovanje u Laktašima je uvijek teško!
"Počinje sezona, pred nama je prvo gostovanje, a u takvim situacijama uvek moramo biti oprezni, koncentrisani i pametni. Igokea će sigurno dati sve od sebe i odigrati jedan fantastičan meč. Stoga verujem da nas očekuje dobra utakmica", rekao je Trinkijeri.

Crno-beli počinju ABA sezonu u Laktašima, gde će sutra od 18.00 gostovati Igokei u utakmici 1. kola regionalnog šampionata.

Trinkijeri je poželeo i oporavak treneru Igokee Aleksandru Trifunoviću koji je nedavno imao moždani udar.

"Na prvom mestu, želim brz i potpuni oporavak Trifi. Svi navijamo za njega i nadamo se uspehu. To je prvo i najvažnije", istakao je Trinkijeri.

Plejmejker crno-belih, Nemanja Gordić je pred sutrašnji meč izjavio da s dueli protiv Igokee veoma teški.

"Gostovanje u Laktašima je uvek teško, Igokea svake godine ima dobru ekipu koja je u stanju da svakom timu u ligi napravi probleme. Naša obaveza je da budemo maksimalno koncentrisani svih 40 minuta i da odigramo dobro kako u odbrani tako i u napadu", rekao je Gordić.

Trinkijerijeva poruka Trifunoviću: To je prvo i najvažnije! Partizanov trener naglasio da je zdravlje njegovog kolege sada bitnije od košarke. I od svega drugog.

Nova ABA sezona, 2019/20, počinje ovog petka utakmicom Mega - Cedevita Olimpija u "Hali sportova". Dan kasnije, na teren će istrčati i košarkaši Partizana i Igokee, koji će u Laktašima "otvoriti" svoje takmičarske godine na Jadranu.

Trener Igokee, srpski stručnjak Aleksandar Trifunović, doživeo je ovog leta velike zdravstvene probleme, a šef struke Partizana Andrea Trinkijerija počeo je priču o subotnjoj utakmici porukom važnijom od košarke.

"Na prvom mestu, želim brz i potpuni oporavak Trifi. Svi navijamo za njega i nadamo se uspehu. To je prvo i najvažnije", istakao je Trinkijeri.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar