Милан Томић о поукама црвено-бијелих из Атине...

Морамо да радимо. . .  Звездин шеф струке истиче да је његовом тиму потребно време да напредује.

Кошарка 04.10.2019 | 11:29
Милан Томић о поукама црвено-бијелих из Атине...
Црвена звезда "отворила" је евролигашку сезону гостовањем Панатинаикосу, на којем се није изборила са домаћином и са својим осцилацијама.

После пораза у дворани "ОАКА", где је Џејмс Гист добио леп дочек, шеф струке српског првака Милан Томић рекао је да је било приметно да су оба тима тек ушла у такмичарску годину.

Иако су Београђани показали већу енергију на почетку и на крају утакмице, у трећој четвртини су допустили ривалу да превише одмакне (13 поена) да би то могли да надокнаде у финишу.

"За прву утакмицу у Евролиги, овај меч је показао да је потребно време да обе екипе постану боље", рекао је Звездин тренер.

"Честитам Панатинаикосу победу. Ми морамо да радимо", додао је он.

Црвено-бели су показали своје добре и лоше стране, као што се и видело ко је спреман да од старта буде лидер, а ко ће морати то тек да постане.

"Ово је тек прва утакмица и мораћемо да се припремимо за бољи наступ у следећем мечу", додао је Томић.

Погледајте најзанимљивије детаље меча у дворани "ОАКА".



Наредну утакмицу у Евролиги Звезда ће одиграти следеће недеље против Фенербахчеа у Штарк арени (четвртак), а у међувремену ће у дворани "Александар Николић" угостити Приморску, која је нанела црвено-белима пораз у четвртфиналну недавно одржаног АБА Суперкупа.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар