Milan Tomić o poukama crveno-bijelih iz Atine...

Moramo da radimo. . .  Zvezdin šef struke ističe da je njegovom timu potrebno vreme da napreduje.

Košarka 04.10.2019 | 11:29
Milan Tomić o poukama crveno-bijelih iz Atine...
Crvena zvezda "otvorila" je evroligašku sezonu gostovanjem Panatinaikosu, na kojem se nije izborila sa domaćinom i sa svojim oscilacijama.

Posle poraza u dvorani "OAKA", gde je Džejms Gist dobio lep doček, šef struke srpskog prvaka Milan Tomić rekao je da je bilo primetno da su oba tima tek ušla u takmičarsku godinu.

Iako su Beograđani pokazali veću energiju na početku i na kraju utakmice, u trećoj četvrtini su dopustili rivalu da previše odmakne (13 poena) da bi to mogli da nadoknade u finišu.

"Za prvu utakmicu u Evroligi, ovaj meč je pokazao da je potrebno vreme da obe ekipe postanu bolje", rekao je Zvezdin trener.

"Čestitam Panatinaikosu pobedu. Mi moramo da radimo", dodao je on.

Crveno-beli su pokazali svoje dobre i loše strane, kao što se i videlo ko je spreman da od starta bude lider, a ko će morati to tek da postane.

"Ovo je tek prva utakmica i moraćemo da se pripremimo za bolji nastup u sledećem meču", dodao je Tomić.

Pogledajte najzanimljivije detalje meča u dvorani "OAKA".



Narednu utakmicu u Evroligi Zvezda će odigrati sledeće nedelje protiv Fenerbahčea u Štark areni (četvrtak), a u međuvremenu će u dvorani "Aleksandar Nikolić" ugostiti Primorsku, koja je nanela crveno-belima poraz u četvrtfinalnu nedavno održanog ABA Superkupa.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar