Рукавина: Партизан је изванредан!

Није нам битна Европа, али Партизан је изванредан! Српски интернационалац истакао да није задовољан приказаним, радују га победе клубова из Србије. . .

Фудбал 04.10.2019 | 10:32
Рукавина: Партизан је изванредан!
Партизан је данас заслужено славио у Казахстану резултатом 2:1, и тако се пробио на прво место своје групе.

У пораженом тиму свих 90 минута играо је и српски репрезентативац Антонио Рукавина, а партија коју је он, а и читава његова екипа пружила, не може се оценити високом оценом.

Након утакмице, он је медијима саопштио да утакмице на евро-сцени нису приоритет за казахстанског шампиона, али да није очекивао да ће пружити овако лошу партију.

"Изненађен сам колико смо били лоши. Нама Европа није битна јер смо у трци за титулу али овим не оправдавам лоше издање. Партизан је био изванредан, поготово та нападачка линија. Честитам им на победи, након постигнутог поготка заиграли су још боље и стварно су били сјајни, потуно су заслужили тријумф", рекао је десни бек.

Он није имао много проблема са Асаном, који је данас био можда и најслабији појединац у редовима победника, али су ипак други играчи успели да направе разлику. Он сматра да су овонедељне победе Партизана и Црвене звезде у Европи веома важне за српски фудбал.

"Јако сам задовољан како играју наше екипе у Европи. Звезда је већ две године учесник Лиге шампиона, а такође је битно да и Партизан игра у Европи. Њихове победе ове недеље значе српском фудбалу који коначно расте", нагласио српски репрезентативац.

Искусни бек је на крају разговора рекао нешто што помало на води на то да помислимо да би ускоро поново могао да обуче дрес Партизана.

"Продужио сам уговор са Астаном на још две године. Овде ми је лепо тренутно, гледам да што боље одрадим посао у Казахстану, а надам се да ћу након тога завршити каријеру у Србији", закључио је Антонио Рукавина.

Да подсетимо, он се већ дуже време доводи у везу са повратком у црно-бели табор, бранио је боје клуба давне 2007. године, одакле је отишао у Борусију Дортмунд, а чини се да би ускоро могао да се врати и заврши каријеру у клубу који га је етаблирао у интернационалца.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар