Rukavina: Partizan je izvanredan!

Nije nam bitna Evropa, ali Partizan je izvanredan! Srpski internacionalac istakao da nije zadovoljan prikazanim, raduju ga pobede klubova iz Srbije. . .

Fudbal 04.10.2019 | 10:32
Rukavina: Partizan je izvanredan!
Partizan je danas zasluženo slavio u Kazahstanu rezultatom 2:1, i tako se probio na prvo mesto svoje grupe.

U poraženom timu svih 90 minuta igrao je i srpski reprezentativac Antonio Rukavina, a partija koju je on, a i čitava njegova ekipa pružila, ne može se oceniti visokom ocenom.

Nakon utakmice, on je medijima saopštio da utakmice na evro-sceni nisu prioritet za kazahstanskog šampiona, ali da nije očekivao da će pružiti ovako lošu partiju.

"Iznenađen sam koliko smo bili loši. Nama Evropa nije bitna jer smo u trci za titulu ali ovim ne opravdavam loše izdanje. Partizan je bio izvanredan, pogotovo ta napadačka linija. Čestitam im na pobedi, nakon postignutog pogotka zaigrali su još bolje i stvarno su bili sjajni, potuno su zaslužili trijumf", rekao je desni bek.

On nije imao mnogo problema sa Asanom, koji je danas bio možda i najslabiji pojedinac u redovima pobednika, ali su ipak drugi igrači uspeli da naprave razliku. On smatra da su ovonedeljne pobede Partizana i Crvene zvezde u Evropi veoma važne za srpski fudbal.

"Jako sam zadovoljan kako igraju naše ekipe u Evropi. Zvezda je već dve godine učesnik Lige šampiona, a takođe je bitno da i Partizan igra u Evropi. Njihove pobede ove nedelje znače srpskom fudbalu koji konačno raste", naglasio srpski reprezentativac.

Iskusni bek je na kraju razgovora rekao nešto što pomalo na vodi na to da pomislimo da bi uskoro ponovo mogao da obuče dres Partizana.

"Produžio sam ugovor sa Astanom na još dve godine. Ovde mi je lepo trenutno, gledam da što bolje odradim posao u Kazahstanu, a nadam se da ću nakon toga završiti karijeru u Srbiji", zaključio je Antonio Rukavina.

Da podsetimo, on se već duže vreme dovodi u vezu sa povratkom u crno-beli tabor, branio je boje kluba davne 2007. godine, odakle je otišao u Borusiju Dortmund, a čini se da bi uskoro mogao da se vrati i završi karijeru u klubu koji ga je etablirao u internacionalca.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar