Милошевић: Најбоље досад! Момци, уживајте!

Нервирам се јер знам да можемо боље! Партизанов тренер нагласио да је његов тим остварио све што је он захтевао. "Стара бољка нас је коштала живаца. . . " 

Фудбал 03.10.2019 | 21:56
Милошевић: Најбоље досад! Момци, уживајте!
Партизан се враћа у Београд из Казахстана са велика три бода.

Екипа Сава Милошевића савладала је Астану у гостима и попела се на прво место Групе Л Лиге Европе, са четири освојена поена у уводна два кола.

Меље Парни ваљак! И то не само у Србији, не против наших екипа, већ на међународној сцени, где лоших тимова, како то тренери знају да кажу, нема. Отуда широк осмех на лицу Сава Милошевића као израз задовољства после прве, надају се црно-бели не и последње, победе у групној фази Лиге Европе.

Партизан се из Астане – где су поклекли многи тимови који на Старом континенту нешто значе – враћа са три бода и са изгледним шансама да половином децембра, кад му првак Казахстана дође у госте, овери пласману у нокаут фазу.

Шеф стручног штаба црно-белих рекао је након тријумфа свог тима да су његови изабраници урадили све што је од њих тражио.

"Играчи су испунили све што смо тражили и очекивали, чак и више. Наша стара бољка нас је коштала нерава пред крај, требало је раније да 'затворимо' утакмицу, али морамо да будемо задовољни. Ово је било најбоље издање досад. Био је тежак терен и није лако створити десет шанси на гостовању. Све честитке екипи", изјавио је он за Радио-телевизију Србије.

Упитан да коментарише ток меча и игру екипе, Милошевић је говорио о "детаљима" који му се нису свидели. Није тешко претпоставити да су то промашаји у великим приликама, у којима су црно-бели могли да "затворе" меч много раније. И да тријумфују убедљивије.

"То су детаљи које ми видимо са клупе. Отворили смо добро утакмицу, имали смо више од игре и у првом и у другом делу, а детаљи нас понекад изведу из такта. Зато се некад нервирам, јер знам да ова екипа може још боље".

Шта ће рећи екипи после меча?

"Сад нема озбиљне приче. Ових сат-два после утакмице су једино време у фудбалу када их треба пустити да уживају у победи", додао је Милошевић.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар