Milošević: Najbolje dosad! Momci, uživajte!

Nerviram se jer znam da možemo bolje! Partizanov trener naglasio da je njegov tim ostvario sve što je on zahtevao. "Stara boljka nas je koštala živaca. . . " 

Fudbal 03.10.2019 | 21:56
Milošević: Najbolje dosad! Momci, uživajte!
Partizan se vraća u Beograd iz Kazahstana sa velika tri boda.

Ekipa Sava Miloševića savladala je Astanu u gostima i popela se na prvo mesto Grupe L Lige Evrope, sa četiri osvojena poena u uvodna dva kola.

Melje Parni valjak! I to ne samo u Srbiji, ne protiv naših ekipa, već na međunarodnoj sceni, gde loših timova, kako to treneri znaju da kažu, nema. Otuda širok osmeh na licu Sava Miloševića kao izraz zadovoljstva posle prve, nadaju se crno-beli ne i poslednje, pobede u grupnoj fazi Lige Evrope.

Partizan se iz Astane – gde su poklekli mnogi timovi koji na Starom kontinentu nešto znače – vraća sa tri boda i sa izglednim šansama da polovinom decembra, kad mu prvak Kazahstana dođe u goste, overi plasmanu u nokaut fazu.

Šef stručnog štaba crno-belih rekao je nakon trijumfa svog tima da su njegovi izabranici uradili sve što je od njih tražio.

"Igrači su ispunili sve što smo tražili i očekivali, čak i više. Naša stara boljka nas je koštala nerava pred kraj, trebalo je ranije da 'zatvorimo' utakmicu, ali moramo da budemo zadovoljni. Ovo je bilo najbolje izdanje dosad. Bio je težak teren i nije lako stvoriti deset šansi na gostovanju. Sve čestitke ekipi", izjavio je on za Radio-televiziju Srbije.

Upitan da komentariše tok meča i igru ekipe, Milošević je govorio o "detaljima" koji mu se nisu svideli. Nije teško pretpostaviti da su to promašaji u velikim prilikama, u kojima su crno-beli mogli da "zatvore" meč mnogo ranije. I da trijumfuju ubedljivije.

"To su detalji koje mi vidimo sa klupe. Otvorili smo dobro utakmicu, imali smo više od igre i u prvom i u drugom delu, a detalji nas ponekad izvedu iz takta. Zato se nekad nerviram, jer znam da ova ekipa može još bolje".

Šta će reći ekipi posle meča?

"Sad nema ozbiljne priče. Ovih sat-dva posle utakmice su jedino vreme u fudbalu kada ih treba pustiti da uživaju u pobedi", dodao je Milošević.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar