СНСД био против смјене кадрова СДА у Братунцу

- Међу посланицима који нису подржали смјену кадрова СДА била су и четири одборника СНСД-а, каже се у допису незадовољних грађана општине Братунац.

Република Српска 03.10.2019 | 19:01
СНСД био против смјене кадрова СДА у Братунцу
Скупштинска већина у општини Братунац није прихватила иницијативу да се смијени предсједник Скупштине општине Ћазим Јусуповић, замјеник начелника општине Салиха Дубичић и начелника Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Шевка Карића.

Ради се о кадровима СДА, који су били делегати Конгреса те странке када је донесена прогламска Декларације око које се дигла "велика бура" због ставова против Републике Српске.

- Међу посланицима који нису подржали смјену кадрова СДА била су и четири одборника СНСД-а, каже се у допису незадовољних грађана општине Братунац.

"Овим чином СНСД потврђује да нису доследни политике коју промовишу, него воде полиитку двоструких аршина тако што смјењују потпредсједника НСРС Сенада Братића (СДА) а дају подршку другим кадровима из СДА који су као и Братић били делегати на Конгресу СДА".

(БН)

Коментари / 28

Оставите коментар
Name

велико постење

03.10.2019 17:13

па тосујим браца по лоповлуку сда краде у федерацији и дере народу козу а ови други краду у србској и деру козу народу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Лазинца

03.10.2019 20:26

Иста ситуација је и у СО Милићи СНСД гласао против смјене Халила Јасица из СДА

Name

Вук

04.10.2019 06:06

а шта мислите кад би они кренули да смјењују српске кадрове, који очигледно, сви до једног квислиншки раде против БиХ, а за рачун сусједних земаља??? зар не видите колико је уопште глупо на такав начин размишљати?? значи, неко нешто рекао против РС ајмо га смјењивати, ОК.... али зар онда по истом аршину не би требало смјењивати нпр. сваког Србина из било које странке који на тв, на јавним испупима прича о РС као држави српског народа и сл. глупости ?!

Name

ре

04.10.2019 06:16

ГЛАСАО ЈЕ И СДС ПРОТИВ ?

Name

Вуче

04.10.2019 14:12

Реци само је ли требало смењивати Сенада братића?немојте нас правити лудим.ако сте сменили братића требали да сте и ове јер су урадили исто.

Name

Гага

03.10.2019 17:24

Нисам националиста али се голим оком види ко хоће да види да званична политика у Републици Српској има једно лице за српски народ а то је да иструје омладину до сржи мржњом и србовањем а потајно више воле муслимане и са њима раде прљаве послове, поткопавају Репулику Српску прљавим договорима супротно свим писаним законима. Зато се просто сажалим над омладином која носи мајице на којима пише КОСОВО, РЕПУБЛИКА СРПСКА БАСТИОН СРПСТВА и сличне глупости јер услове живота у Републици Српској диктирају сарадници Бакира Изетбеговића обучени у дрес власти или опозиције и само понекада као у овом случају морају да оголе своје дјеловање до краја. Зато српски народ полако и на вријеме Њемачка или Србија јер фајронт се ближи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац

03.10.2019 19:21

Само разгули,пут под ноге царе!

Name

Ре Посматрац

03.10.2019 20:26

не знам цему се веселис? Кад останес сам са бабама и лоповима, мислис да це ти бити боље? Ста цес дјеци реци засто зиве у најсиромаснијој дрзави у Европи?

Name

Вјецити опозиционар

03.10.2019 17:24

Братиц је смијењен да би се замазале очи немима који гледају, а не виде, слушају, а не чују, а сваки нормалан човјек види да снсд и сда изврсно сарађују, посебно кад је против интереса обичног човјека нпр. акцизе на гориво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др.Дабић

03.10.2019 17:24

То су њихова браћа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

03.10.2019 17:27

Днс није подрзао инцијативу за смјену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Раде

03.10.2019 17:51

Па није јер позиције заузете одрзавају уз њихову помоћ.

Name

Братунац

03.10.2019 17:58

То је тацно 100%,није измисљена прица,имате на ФБ страници портала Деспотовина и списак оних који су се потписали за смјену,а треба реци да су СДС-одборници Микица Цирковиц и Миладин Јокиц били против смјене,а одборници ДНС Борис Трниниц син министра саобрацаја и веза,па Видоје Зариц,Јовица Целановиц,Миодраг Лонцаревиц,мала Ранкицка кци тајкуна Петка Ранкица који парама СДА и Насера Орица покупова цео Братунац,а обицни софер је био,а сви набројани су уско повезани пословима са СДА и зато не могу да се одрекну својих партнера где предњаци бацелник Недељко Младјеновиц и министар Недјо Трниниц ради својих лицних интереса...Цак због тих уских веза Братунац нема улицу 9 Јануар,а муслимани им гласају за изградњу споменика погинулим Српским зртвама.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

03.10.2019 18:28

Питпуно тацни наводи у коментару...Нацелник се одрекао оних који су га изабрали и усао у дубоки криминал са тајкуном Ранкицем новопеценим СНСД-овцем уз одобравање ДНС-а и СДА...(за оне сто незиве у Братунцу)Нацелник је том Ранкицу продао пола зграде опстине како бих овај градио зграду..па су отворили Д.О.О фирму на опстину,гдје јос има опстина да је власник фирме доо која слузи само у сврху горе наведених...Нигдје није сјајно али у Братунцу је опста пропаст.

Name

Г цистоца

03.10.2019 18:05

Па недјо годинама лазе људе и завлаци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко и Радован

03.10.2019 18:48

Само тако,Додик показује своје право лице кроз такве људе,направице се да не зна о цему се ради,ајде РТРС објави и ово.Еее СНСД нацелник и одборници уз муслимане,а овамо глуме србе.Зато пропадамо,зали Бозе зивота људи сто су дали за Републику Српску.Јос мало цемо уз овакве људе и ми поцети звати РС,а не Република Српска,ко зна мозда нам Рамиз Салкиц забрани ради "висих интереса".Јадни смо.Срамите се Братунцани кога подрзавате!!!Цаст изузецима,наравно!

Name

Дјак

03.10.2019 18:18

Бакир и Миле ТАЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ТАЛ

03.10.2019 19:36

Нема тога,јер узмите попис из 91.год и ви хоћете да нема Босњака у власти.Биће нас тек и висе но сто мозете замислити.Тиха вода ...

Name

Игор

03.10.2019 20:06

Битно је реци да су инцијативу покренула друга цетири одборника Снсд.Та цетири су гласала а цетири нису за смјену кадрова Сда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

03.10.2019 21:04

Па опсте познато је да у Братунцу постоје две струје СНСД-а.Једна струја коју предводи Бато и друга струја(папци) коју предводи Славица.Најбоље це се показати на изборима какав је СНСД у Братунцу.

Name

Истиномер

03.10.2019 20:34

Смијешно је да народ у БиХ још насједа и вјерује подјелама типа РС, ФБиХ народи, странке итд. Још је Маркс написао да постоје само класе богати и сиромашни, образовани и необразовани, у БиХ је то евидентно ко је шта, а Србин, Бошњак, Хрват то је шаргарепа за полуписмене, нек се запосле у Српској само зато што су Срби или обрнуто. У РС је наступила културно-економска историја, а то значи култура 18. века а економија '93.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајишник

03.10.2019 21:08

Братића су макели његови. Оцито је некоме био конкуренција у СДА. Гледајуци скупштину Српске Братиц је био коректан и умјерен, доста је добро водио засједања. Сигурно није националиста цијењен и од Босњака и од Срба. Висе је урадио за Нови Град и предорску регеију него поједини. Опет са поновим сметао некоме - јака конкуренција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

04.10.2019 06:12

@крајишник Пишем из Тузле, презирем СДА исто као и СНСД, а највише презирем "хиње" ХДЗ! Да ли сте ви упознати да је СДА, без намјере да вријеђам, дубоко рурална, сељачка странка којима потпору даје и ИВЗ јер заглупљује ионако глуп народ на џумама, молитвама петком? Знате ли да пола чланстава СДА не зна рећи слово А, говоре га као ОА, значи народски речено завијају ко вукови када причају, ако икада летите да Аеродрома Тузла који се налази у Дубравама код Тузле проведите пола сата у Дубравама, попричајте са неким и знати ћете о чему вам пишем! Тај Братић је био изнимка!!

Name

Мило

03.10.2019 22:28

Колико треба времена да протеце да овај напацени српски народ који гласа за манипулатора,моралног наказу Додика, схвати да је изманипулисан и преварен од лактаског сверцера цигарета и нафте,ратног профитера који данас неписменима продаје прицу о патриотизму?Морамо прекинути ово пропадање друства,ова криминална власт це нас гурнути на пут без повратка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срећко

03.10.2019 22:51

То нису СНСДови одборници који су гласали против смене кадрова СДА, то су РАНКИЋЕВИ одборници ( конвертити) а изворни СНСД ови одборници , те одборници Уједињене Српсе и Социјалистичке партије су покренули иницијативу за смјену кадрова СДА и за исту гласали,али Млађеновићеви и Ранкичеви послушници (подгузне муве)нису гласали, као и Трнинићеви (министрови) подрепаши,уз неизбјежног Јоветића .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.10.2019 03:52

Ти си одборник,док тако знаш.

Name

Е

04.10.2019 02:15

Што се тога тиче исти сте у бобу. Један дан овако, други дан онако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да појасним мало

04.10.2019 05:27

Зашто би их смијенили. Ни Братић није смио бити смијењен. То је његово и њихово право и обавеза да се демократски изјасне на конгресу њихове странке. Уосталом, БиХ је по уређену и данас Република (није монархија) само сто не носи у имену назив Република. Као Република је ушла и УН и ту се ништа није промијенило. Сви мало писмени би то морали знати. Тешко да ће се то кад промијенити. Не живимо у средњем вијеку више да би била Царевина БиХ.

ОДГОВОРИТЕ