SNSD bio protiv smjene kadrova SDA u Bratuncu

- Među poslanicima koji nisu podržali smjenu kadrova SDA bila su i četiri odbornika SNSD-a, kaže se u dopisu nezadovoljnih građana opštine Bratunac.

Republika Srpska 03.10.2019 | 19:01
SNSD bio protiv smjene kadrova SDA u Bratuncu
Skupštinska većina u opštini Bratunac nije prihvatila inicijativu da se smijeni predsjednik Skupštine opštine Ćazim Jusupović, zamjenik načelnika opštine Saliha Dubičić i načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Ševka Karića.

Radi se o kadrovima SDA, koji su bili delegati Kongresa te stranke kada je donesena proglamska Deklaracije oko koje se digla "velika bura" zbog stavova protiv Republike Srpske.

- Među poslanicima koji nisu podržali smjenu kadrova SDA bila su i četiri odbornika SNSD-a, kaže se u dopisu nezadovoljnih građana opštine Bratunac.

"Ovim činom SNSD potvrđuje da nisu dosledni politike koju promovišu, nego vode poliitku dvostrukih aršina tako što smjenjuju potpredsjednika NSRS Senada Bratića (SDA) a daju podršku drugim kadrovima iz SDA koji su kao i Bratić bili delegati na Kongresu SDA".

(BN)

Komentari / 28

Ostavite komentar
Name

veliko postenje

03.10.2019 17:13

pa tosujim braca po lopovluku sda krade u federaciji i dere narodu kozu a ovi drugi kradu u srbskoj i deru kozu narodu

ODGOVORITE
Name

Mira Lazinca

03.10.2019 20:26

Ista situacija je i u SO Milići SNSD glasao protiv smjene Halila Jasica iz SDA

Name

Vuk

04.10.2019 06:06

a šta mislite kad bi oni krenuli da smjenjuju srpske kadrove, koji očigledno, svi do jednog kvislinški rade protiv BiH, a za račun susjednih zemalja??? zar ne vidite koliko je uopšte glupo na takav način razmišljati?? znači, neko nešto rekao protiv RS ajmo ga smjenjivati, OK.... ali zar onda po istom aršinu ne bi trebalo smjenjivati npr. svakog Srbina iz bilo koje stranke koji na tv, na javnim ispupima priča o RS kao državi srpskog naroda i sl. gluposti ?!

Name

re

04.10.2019 06:16

GLASAO JE I SDS PROTIV ?

Name

Vuče

04.10.2019 14:12

Reci samo je li trebalo smenjivati Senada bratića?nemojte nas praviti ludim.ako ste smenili bratića trebali da ste i ove jer su uradili isto.

Name

Gaga

03.10.2019 17:24

Nisam nacionalista ali se golim okom vidi ko hoće da vidi da zvanična politika u Republici Srpskoj ima jedno lice za srpski narod a to je da istruje omladinu do srži mržnjom i srbovanjem a potajno više vole muslimane i sa njima rade prljave poslove, potkopavaju Repuliku Srpsku prljavim dogovorima suprotno svim pisanim zakonima. Zato se prosto sažalim nad omladinom koja nosi majice na kojima piše KOSOVO, REPUBLIKA SRPSKA BASTION SRPSTVA i slične gluposti jer uslove života u Republici Srpskoj diktiraju saradnici Bakira Izetbegovića obučeni u dres vlasti ili opozicije i samo ponekada kao u ovom slučaju moraju da ogole svoje djelovanje do kraja. Zato srpski narod polako i na vrijeme Njemačka ili Srbija jer fajront se bliži.

ODGOVORITE
Name

Posmatrac

03.10.2019 19:21

Samo razguli,put pod noge care!

Name

Re Posmatrac

03.10.2019 20:26

ne znam cemu se veselis? Kad ostanes sam sa babama i lopovima, mislis da ce ti biti bolje? Sta ces djeci reci zasto zive u najsiromasnijoj drzavi u Evropi?

Name

Vjeciti opozicionar

03.10.2019 17:24

Bratic je smijenjen da bi se zamazale oči nemima koji gledaju, a ne vide, slušaju, a ne čuju, a svaki normalan čovjek vidi da snsd i sda izvrsno sarađuju, posebno kad je protiv interesa običnog čovjeka npr. akcize na gorivo.

ODGOVORITE
Name

Др.Дабић

03.10.2019 17:24

То су њихова браћа.

ODGOVORITE
Name

Rade

03.10.2019 17:27

Dns nije podrzao incijativu za smjenu.

ODGOVORITE
Name

Re Rade

03.10.2019 17:51

Pa nije jer pozicije zauzete odrzavaju uz njihovu pomoć.

Name

Bratunac

03.10.2019 17:58

To je tacno 100%,nije izmisljena prica,imate na FB stranici portala Despotovina i spisak onih koji su se potpisali za smjenu,a treba reci da su SDS-odbornici Mikica Cirkovic i Miladin Jokic bili protiv smjene,a odbornici DNS Boris Trninic sin ministra saobracaja i veza,pa Vidoje Zaric,Jovica Celanovic,Miodrag Loncarevic,mala Rankicka kci tajkuna Petka Rankica koji parama SDA i Nasera Orica pokupova ceo Bratunac,a obicni sofer je bio,a svi nabrojani su usko povezani poslovima sa SDA i zato ne mogu da se odreknu svojih partnera gde prednjaci bacelnik Nedeljko Mladjenovic i ministar Nedjo Trninic radi svojih licnih interesa...Cak zbog tih uskih veza Bratunac nema ulicu 9 Januar,a muslimani im glasaju za izgradnju spomenika poginulim Srpskim zrtvama.....

ODGOVORITE
Name

Mrki

03.10.2019 18:28

Pitpuno tacni navodi u komentaru...Nacelnik se odrekao onih koji su ga izabrali i usao u duboki kriminal sa tajkunom Rankicem novopecenim SNSD-ovcem uz odobravanje DNS-a i SDA...(za one sto nezive u Bratuncu)Nacelnik je tom Rankicu prodao pola zgrade opstine kako bih ovaj gradio zgradu..pa su otvorili D.O.O firmu na opstinu,gdje jos ima opstina da je vlasnik firme doo koja sluzi samo u svrhu gore navedenih...Nigdje nije sjajno ali u Bratuncu je opsta propast.

Name

G cistoca

03.10.2019 18:05

Pa nedjo godinama laze ljude i zavlaci

ODGOVORITE
Name

Ratko i Radovan

03.10.2019 18:48

Samo tako,Dodik pokazuje svoje pravo lice kroz takve ljude,napravice se da ne zna o cemu se radi,ajde RTRS objavi i ovo.Eee SNSD nacelnik i odbornici uz muslimane,a ovamo glume srbe.Zato propadamo,zali Boze zivota ljudi sto su dali za Republiku Srpsku.Jos malo cemo uz ovakve ljude i mi poceti zvati RS,a ne Republika Srpska,ko zna mozda nam Ramiz Salkic zabrani radi "visih interesa".Jadni smo.Sramite se Bratuncani koga podrzavate!!!Cast izuzecima,naravno!

Name

Djak

03.10.2019 18:18

Bakir i Mile TAL.

ODGOVORITE
Name

Re TAL

03.10.2019 19:36

Nema toga,jer uzmite popis iz 91.god i vi hoćete da nema Bosnjaka u vlasti.Biće nas tek i vise no sto mozete zamisliti.Tiha voda ...

Name

Igor

03.10.2019 20:06

Bitno je reci da su incijativu pokrenula druga cetiri odbornika Snsd.Ta cetiri su glasala a cetiri nisu za smjenu kadrova Sda.

ODGOVORITE
Name

Posteno

03.10.2019 21:04

Pa opste poznato je da u Bratuncu postoje dve struje SNSD-a.Jedna struja koju predvodi Bato i druga struja(papci) koju predvodi Slavica.Najbolje ce se pokazati na izborima kakav je SNSD u Bratuncu.

Name

Istinomer

03.10.2019 20:34

Smiješno je da narod u BiH još nasjeda i vjeruje podjelama tipa RS, FBiH narodi, stranke itd. Još je Marks napisao da postoje samo klase bogati i siromašni, obrazovani i neobrazovani, u BiH je to evidentno ko je šta, a Srbin, Bošnjak, Hrvat to je šargarepa za polupismene, nek se zaposle u Srpskoj samo zato što su Srbi ili obrnuto. U RS je nastupila kulturno-ekonomska istorija, a to znači kultura 18. veka a ekonomija '93.

ODGOVORITE
Name

krajišnik

03.10.2019 21:08

Bratića su makeli njegovi. Ocito je nekome bio konkurencija u SDA. Gledajuci skupštinu Srpske Bratic je bio korektan i umjeren, dosta je dobro vodio zasjedanja. Sigurno nije nacionalista cijenjen i od Bosnjaka i od Srba. Vise je uradio za Novi Grad i predorsku regeiju nego pojedini. Opet sa ponovim smetao nekome - jaka konkurencija.

ODGOVORITE
Name

075

04.10.2019 06:12

@krajišnik Pišem iz Tuzle, prezirem SDA isto kao i SNSD, a najviše prezirem "hinje" HDZ! Da li ste vi upoznati da je SDA, bez namjere da vrijeđam, duboko ruralna, seljačka stranka kojima potporu daje i IVZ jer zaglupljuje ionako glup narod na džumama, molitvama petkom? Znate li da pola članstava SDA ne zna reći slovo A, govore ga kao OA, znači narodski rečeno zavijaju ko vukovi kada pričaju, ako ikada letite da Aerodroma Tuzla koji se nalazi u Dubravama kod Tuzle provedite pola sata u Dubravama, popričajte sa nekim i znati ćete o čemu vam pišem! Taj Bratić je bio iznimka!!

Name

Milo

03.10.2019 22:28

Koliko treba vremena da protece da ovaj napaceni srpski narod koji glasa za manipulatora,moralnog nakazu Dodika, shvati da je izmanipulisan i prevaren od laktaskog svercera cigareta i nafte,ratnog profitera koji danas nepismenima prodaje pricu o patriotizmu?Moramo prekinuti ovo propadanje drustva,ova kriminalna vlast ce nas gurnuti na put bez povratka.

ODGOVORITE
Name

Srećko

03.10.2019 22:51

To nisu SNSDovi odbornici koji su glasali protiv smene kadrova SDA, to su RANKIĆEVI odbornici ( konvertiti) a izvorni SNSD ovi odbornici , te odbornici Ujedinjene Srpse i Socijalističke partije su pokrenuli inicijativu za smjenu kadrova SDA i za istu glasali,ali Mlađenovićevi i Rankičevi poslušnici (podguzne muve)nisu glasali, kao i Trninićevi (ministrovi) podrepaši,uz neizbježnog Jovetića .

ODGOVORITE
Name

Re

04.10.2019 03:52

Ti si odbornik,dok tako znaš.

Name

Е

04.10.2019 02:15

Што се тога тиче исти сте у бобу. Један дан овако, други дан онако.

ODGOVORITE
Name

Da pojasnim malo

04.10.2019 05:27

Zašto bi ih smijenili. Ni Bratić nije smio biti smijenjen. To je njegovo i njihovo pravo i obaveza da se demokratski izjasne na kongresu njihove stranke. Uostalom, BiH je po uređenu i danas Republika (nije monarhija) samo sto ne nosi u imenu naziv Republika. Kao Republika je ušla i UN i tu se ništa nije promijenilo. Svi malo pismeni bi to morali znati. Teško da će se to kad promijeniti. Ne živimo u srednjem vijeku više da bi bila Carevina BiH.

ODGOVORITE