Нападач Арсенала директору Дортмунда: Ти си кловн!

Некадашњи центарфор Борусије одговорио на оптужбе једног од челника свог претходног клуба.

Фудбал 05.10.2019 | 09:54
Нападач Арсенала директору Дортмунда: Ти си кловн!
Пјер Емерик Обамејанг оставио је дубок траг у Борусији Дортмунд, у којој је од 2013. до 2018. одиграо 213 утакмица и дао 141 гол, уз 36 асистенција.

Прошле зиме ипак је дошло време за растанак, па се одселио у Лондон и задужио дрес Арсенала у трансферу од 63,7 милиона евра.

Ове недеље, директор Борусије Ханс Јоаким Вацке говорио је о том трансферу, провлачећи у својој изјави да је играч сам хтео да оде за велики новац.

"Наравно да је тешко задржати играча када се појаве такве своте. Неки мењају клубове због толиког новца, иако ти клубови нису играли Лигу шампиона годинама. Обамејанг игра сјајно за Арсенал и вероватно ће му бити топло око срца када буде погледао стање на свом банковном рачуну, али ће му средом бити жао када буде морао да гледа Лигу шампиона на телевизији", изјавио је Вацке.

Хитри нападач "тобџија" оштро је одговорио на те речи.

"Боље за тебе да никад не причам зашто сам заиста напустио Дортмунд. Господине Вацке, ти си такав кловн. Памтим када си рекао да никад нећеш продати Оусмана (Дембелеа), а онда си видео 100 милиона и први си прихватио тај новац. Немој да причаш о новцу, молим те. Остави ме на миру, молим те", написао је Обамејанг на свом Тwиттер профилу.

Обамејанг је напустио клуб у периоду у којем није био у најбољем односу са руководством. Штавише, био је три пута дисциплинован током те сезоне, а чак се и на свом Инстаграм профилу огласио и објаснио пратиоцима зашто је покушао да "изгура" трансфер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар