Дао гол Звезди и одмах добио позив Португала!

Семедо чека деби у трци за ЕУРО! Дефанзивац Олимпијакоса је очигледно био "на радару" Фернанда Сантоша и могао би да наступи против Луксембурга и Украјине.

Фудбал 05.10.2019 | 08:00
Дао гол Звезди и одмах добио позив Португала!
Ово је добра недеља за Рубена Семеда. Португалски штопер је у уторак можда изгубио на стадиону "Рајко Митић" у окршају Олимпијакоса и Црвене звезде, али је постигао свој први гол у каријери у Лиги шампиона. А онда два дана касније уследио је позив европског шампиона за предстојеће мечеве у квалификацијама.

Фернандо Сантош је у четвртак објавио списак на којем се налази 25 играча, а репрезентација Португала играће мечеве у борби за пласман на ЕУРО 2020 против Луксембурга и Украјине. Ти мечеви на програму су 11. и 14. октобра, у оквиру групе у којој се налази и селекција Србије.

Остаје само још да се види да ли ће 25-годишњи штопер добити прилику да упише први наступ у сениорском тиму Португала. На списку селектора Сантоша поново је Рикардо Переира који бриљира у дресу Лестера, а ту су Жоао Марио и Андре Силва.

За октобарске мечеве изостали су играчи попут Рената Санчеса, Жоаа Кансела, Дијега Жоте, али и Семедов саиграч из Олимпијакоса, Данијел Поденсе.

Португал је тренутно на другом месту групе Б са осам бодова. Испред њих је Украјина са 13, али и утакмицом више, док је Србија на седам бодова, са утакмицом више од првака Европе.

Голмани: Бето (Гецтепе), Жозе Са (Олимпијакос), Руј Патрисио (Вулверхемптон).

Одбрана: Жозе Фонте (Лил), Марио Руи (Наполи), Нелсон Семедо (Барселона), Рафаел Гуереиро (Дортмунд), Рубен Дијас (Бенфика), Рикардо Переира (Лестер), Пепе (Порто), Рубен Семедо (Олимпијакос).

Средина: Бруно Фернандес (Спортинг), Данило Переира (Порто), Жоао Мутињо (Вулверхемптон), Пици (Бенфика), Рубен Невес (Вулверхемптон), Вилијам Карваљо (Бетис), Жоао Марио (Локомотива Москва).

Напад: Бернардо Силва (Манчестер сити), Брума (ПСВ), Гонсало Гуедеш (Валенсија), Рафа Силва (Бенфика), Жоао Феликс (Атлетико), Андре Силва (Ајнтрахт), Кристијано Роналдо (Јувентус).



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар