Биља и Аца Илић прославили 30 година брака!

Александар Аца Илић и Биљана Јевтић прославили  су у кругу најмилијих тридесету годишњицу брака, а фотографија са овог славља одушевила је њихове обожаваоце.

Забава 03.10.2019 | 16:20
Биља и Аца Илић прославили 30 година  брака!
Наиме, Биља је на свом Фејсбук профилу објавила фотографију на којој јој друштво прави супруг Аца, али и њихов син јединац Иван, који се ретко са њима појављује у јавности.

"30 година брака, две моје највеће љубави", написала је певачица у опису фотографије.

Слављу је присуствовала и водитељка Сузана Манчић, Ацина и Биљина кума.





Познати певачи никада нису скривали колико среће им је донело рођење Ивана, којег су чекали 10 година, а Биљана је једном приликом испричала како се осећала када је сазнала да ће постати мама.

"Аца и ја смо били у Горњем Милановцу код његових родитеља. Мени је стално било мука, нисам се добро осећала, али сам то приписивала стресу због бомбардовања. Сећам се да смо седели са свекрвом у кухињи, и да ми се много пило пиво. Била је само једна флаша, коју сам ја кришом узела и сакрила. Ваљда је то био један од знакова да сам у другом стању, јер до тада нисам ни волела пиво. Када смо се вратили за Београд, отишла сам на преглед и после неколико дана лекар ми је јавио да сам трудна. Аца је тад био у купатилу, а ја сам почела да плачем. Када ме је чуо како плачем, истрчао је из купатила забринут да се нешто није десило. Тада сам му рекла лепу вест. Били смо неизмерно срећни".


ИИзвор: Курир.рс/Фото Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар