Bilja i Aca Ilić proslavili 30 godina braka!

Aleksandar Aca Ilić i Biljana Jevtić proslavili  su u krugu najmilijih tridesetu godišnjicu braka, a fotografija sa ovog slavlja oduševila je njihove obožavaoce.

Zabava 03.10.2019 | 16:20
Bilja i Aca Ilić proslavili 30 godina  braka!
Naime, Bilja je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju na kojoj joj društvo pravi suprug Aca, ali i njihov sin jedinac Ivan, koji se retko sa njima pojavljuje u javnosti.

"30 godina braka, dve moje najveće ljubavi", napisala je pevačica u opisu fotografije.

Slavlju je prisustvovala i voditeljka Suzana Mančić, Acina i Biljina kuma.

Poznati pevači nikada nisu skrivali koliko sreće im je donelo rođenje Ivana, kojeg su čekali 10 godina, a Biljana je jednom prilikom ispričala kako se osećala kada je saznala da će postati mama.

"Aca i ja smo bili u Gornjem Milanovcu kod njegovih roditelja. Meni je stalno bilo muka, nisam se dobro osećala, ali sam to pripisivala stresu zbog bombardovanja. Sećam se da smo sedeli sa svekrvom u kuhinji, i da mi se mnogo pilo pivo. Bila je samo jedna flaša, koju sam ja krišom uzela i sakrila. Valjda je to bio jedan od znakova da sam u drugom stanju, jer do tada nisam ni volela pivo. Kada smo se vratili za Beograd, otišla sam na pregled i posle nekoliko dana lekar mi je javio da sam trudna. Aca je tad bio u kupatilu, a ja sam počela da plačem. Kada me je čuo kako plačem, istrčao je iz kupatila zabrinut da se nešto nije desilo. Tada sam mu rekla lepu vest. Bili smo neizmerno srećni".


IIzvor: Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić

Komentari / 0

Ostavite komentar