Аци Лукасу забрањен улазак у Аустралију, па се огласио уз озбиљне претње!

Након вести да је Аца Лукас отказао турнеју по Аустралији јер му је забрањен улазак у ову земљу, певач се огласио на свом Инстаграм профилу и објаснио о чему је заправо реч.

Забава 03.10.2019 | 15:21
Аци Лукасу забрањен улазак у Аустралију, па се огласио уз озбиљне претње!
- Поштована публико, и сви они широм Аустралије, који сте имали намеру и жељу да се у петак и понедељак дружимо у Сиднеју и у суботу у Мелбурну, и многи који су се радовали, као и ја, овим концертима, са великим жаљењем, али и са огромном дозом горчине и разочарења, морам да вас обавестим, да се концерти неће одржати! Мој бенд и ја смо се радовали и са нестрпљењем очекивали дан када ћемо кренути за Аустралију и тамо се са вама радовати и уживати у песмама и доброј свирци, међутим, из не објашњивих разлога, аустралијске власти су ми укинуле визу, коју сам узгред добио од истих још 28.маја ове године! Ево данас, то значи уочи концерата, они су се сетили да нам саопште да ја нисам пожељан у Аустралији! Сву документацију коју су тражили смо имали, они су навели да смо на нека питања одговорили лажно - написао је Лукас и додао:


- Ми смо им и то документовано доказали да није тачно, и онда су на крају, када смо им побили све "разлоге" које су наводно имали, ипак укинули визу без образложења! Тужан сам, разочаран, не због Аустралије и њихових кенгура, и смрдљивог песка, и ружних британских отпадника, него искључиво због вас! Зато што су ми онемогућили да дођем код људи са наших простора, који ме воле и воле моју музику! Узгред, за усрану Аустралију као Аустралију, и понављам, њене дивне "мутиране Енглезе" ме заболе она ствар! Још једном, свим нашим људима, велики поздрав и жаљење, што нам стока није омогућила да се видимо и дружимо (а стока и ку*вини синови који су одавде агитовали преко својих секташких и издајничких канала, слали дојаве лажне ће сада осетити гнев који су произвели код мене) Тачније: Сад се држите, јер сте хтели да ратујете са мном, и ја ћу вам, гмазови дегенерични, пружити то задовољство и знајте да ћете после овог задовољства бити све само не задовољни! Аца Лукас - завршио је певач.

Он је такође приложио и првобитно одобрену визу, као доказ да ју је добио још у мају, како је и навео.

Извор: Еспресо.рс  Фото: П. Милошевић

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бело бело

03.10.2019 13:28

Па после оваквих изјава никада нећеш ни ући у Аустралију, а богами вјероватно ни у још понеку државу. Не треба њима шмркач бијелога праха. Нису они луди и знају зашто нема уласка. Јеси фрајер јеботе, пријетиш цијелој држави. Фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предраг

03.10.2019 14:46

Ако је ове бљувотине заиста изговорио Аца Лукас, то је неопростива срамота. Тако вријеђати једну земљу Аустралију и њихов народ може само особа сумњивих морала. Надам се да че ову изјаву Аце Лукаса прочитати неко из Аустралијске амбасаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Људи

03.10.2019 18:14

и ја бих био љут да ми неко избоје из дзрпа најмање 50 000 долара!

ОДГОВОРИТЕ