Aci Lukasu zabranjen ulazak u Australiju, pa se oglasio uz ozbiljne pretnje!

Nakon vesti da je Aca Lukas otkazao turneju po Australiji jer mu je zabranjen ulazak u ovu zemlju, pevač se oglasio na svom Instagram profilu i objasnio o čemu je zapravo reč.

Zabava 03.10.2019 | 15:21
Aci Lukasu zabranjen ulazak u Australiju, pa se oglasio uz ozbiljne pretnje!
- Poštovana publiko, i svi oni širom Australije, koji ste imali nameru i želju da se u petak i ponedeljak družimo u Sidneju i u subotu u Melburnu, i mnogi koji su se radovali, kao i ja, ovim koncertima, sa velikim žaljenjem, ali i sa ogromnom dozom gorčine i razočarenja, moram da vas obavestim, da se koncerti neće održati! Moj bend i ja smo se radovali i sa nestrpljenjem očekivali dan kada ćemo krenuti za Australiju i tamo se sa vama radovati i uživati u pesmama i dobroj svirci, međutim, iz ne objašnjivih razloga, australijske vlasti su mi ukinule vizu, koju sam uzgred dobio od istih još 28.maja ove godine! Evo danas, to znači uoči koncerata, oni su se setili da nam saopšte da ja nisam poželjan u Australiji! Svu dokumentaciju koju su tražili smo imali, oni su naveli da smo na neka pitanja odgovorili lažno - napisao je Lukas i dodao:


- Mi smo im i to dokumentovano dokazali da nije tačno, i onda su na kraju, kada smo im pobili sve "razloge" koje su navodno imali, ipak ukinuli vizu bez obrazloženja! Tužan sam, razočaran, ne zbog Australije i njihovih kengura, i smrdljivog peska, i ružnih britanskih otpadnika, nego isključivo zbog vas! Zato što su mi onemogućili da dođem kod ljudi sa naših prostora, koji me vole i vole moju muziku! Uzgred, za usranu Australiju kao Australiju, i ponavljam, njene divne "mutirane Engleze" me zabole ona stvar! Još jednom, svim našim ljudima, veliki pozdrav i žaljenje, što nam stoka nije omogućila da se vidimo i družimo (a stoka i ku*vini sinovi koji su odavde agitovali preko svojih sektaških i izdajničkih kanala, slali dojave lažne će sada osetiti gnev koji su proizveli kod mene) Tačnije: Sad se držite, jer ste hteli da ratujete sa mnom, i ja ću vam, gmazovi degenerični, pružiti to zadovoljstvo i znajte da ćete posle ovog zadovoljstva biti sve samo ne zadovoljni! Aca Lukas - završio je pevač.

On je takođe priložio i prvobitno odobrenu vizu, kao dokaz da ju je dobio još u maju, kako je i naveo.

Izvor: Espreso.rs  Foto: P. Milošević

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Belo belo

03.10.2019 13:28

Pa posle ovakvih izjava nikada nećeš ni ući u Australiju, a bogami vjerovatno ni u još poneku državu. Ne treba njima šmrkač bijeloga praha. Nisu oni ludi i znaju zašto nema ulaska. Jesi frajer jebote, prijetiš cijeloj državi. Fuj.

ODGOVORITE
Name

Predrag

03.10.2019 14:46

Ako je ove bljuvotine zaista izgovorio Aca Lukas, to je neoprostiva sramota. Tako vrijeđati jednu zemlju Australiju i njihov narod može samo osoba sumnjivih morala. Nadam se da če ovu izjavu Ace Lukasa pročitati neko iz Australijske ambasade.

ODGOVORITE
Name

Ljudi

03.10.2019 18:14

i ja bih bio ljut da mi neko izboje iz dzrpa najmanje 50 000 dolara!

ODGOVORITE