Видео: Лука Јовић у цртаном филму!

Нападач Реал Мадрида се нашао у популарној пародији, али његов саиграч је био предмет подсмеха.

Фудбал 04.10.2019 | 22:30
Видео: Лука Јовић у цртаном филму!
Наступање за Реал Мадрид осим што је велика ствар за сваког фудбалера, она доноси и неке неуобичајене ствари. Рецимо то да се нађете у цртаном филму. Управо је то случај био са српским репрезентативцем Луком Јовићем.

Некадашњи нападач Црвене звезде се нашао у пародији "Бличер рипорта" који већ неко време праве кратке цртане филмове под називом "Тхе Цхампионс".

Овај занимљиви серијал поставља питање шта би се десило када би најбољи фудбалери света и њихови тренери живели у огромној вили, сви под једним кровом. По угледу на ријалити програме, "Тхе Цхампионс" показује какве су највеће фудбалске звезде ван терена, а наравно, све је смишљено ради добре шале.

У најновијој епизоди, првој у трећем серијалу, појављује се и Јовић. Њега је у Реал Мадриду дочекао имењак Лука Модрић, који га спроводи кроз кухињу у њиховој вили.

Јовић је у овој епизоди "постао" члан Модрићевог друштва "Све Луке Реал Мадрида", у којем се поред њега и Модрића налази и кошаркаш Лука Дончић.

Лик српског нападача има тек пар реченица у овом скечу. Модрић му тако показује статуу Андрее Пирла из чије копачке цури вино, док из статуе Дијега Марадоне притиском на ноздрву из друге излази брашно.

Ове алузије на Пирлову љубав према квалитетном вину и Марадонину историју са недозвољеним супстанцама су јасне, а нарочито је био занимљив моменат у којем Јовић угледа Модрићеву награду за најбољег играча света. На питање шта је то, Модрић одговара:

"То је Златна лопта. Требало би да учини да људи маре за тобом, али изгледа да не ради."

У епизоди се појављују Кристијано Роналдо и Жоао Феликс, Лампардов Челси који "пецка" Манчестер јунајтед, Јирген Клоп и Пеп Гвардиола воде занимљив разговор, док се играчи Јувентуса упознају са Маурицијом Саријем.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар