Video: Luka Jović u crtanom filmu!

Napadač Real Madrida se našao u popularnoj parodiji, ali njegov saigrač je bio predmet podsmeha.

Fudbal 04.10.2019 | 22:30
Video: Luka Jović u crtanom filmu!
Nastupanje za Real Madrid osim što je velika stvar za svakog fudbalera, ona donosi i neke neuobičajene stvari. Recimo to da se nađete u crtanom filmu. Upravo je to slučaj bio sa srpskim reprezentativcem Lukom Jovićem.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde se našao u parodiji "Bličer riporta" koji već neko vreme prave kratke crtane filmove pod nazivom "The Champions".

Ovaj zanimljivi serijal postavlja pitanje šta bi se desilo kada bi najbolji fudbaleri sveta i njihovi treneri živeli u ogromnoj vili, svi pod jednim krovom. Po ugledu na rijaliti programe, "The Champions" pokazuje kakve su najveće fudbalske zvezde van terena, a naravno, sve je smišljeno radi dobre šale.

U najnovijoj epizodi, prvoj u trećem serijalu, pojavljuje se i Jović. Njega je u Real Madridu dočekao imenjak Luka Modrić, koji ga sprovodi kroz kuhinju u njihovoj vili.

Jović je u ovoj epizodi "postao" član Modrićevog društva "Sve Luke Real Madrida", u kojem se pored njega i Modrića nalazi i košarkaš Luka Dončić.

Lik srpskog napadača ima tek par rečenica u ovom skeču. Modrić mu tako pokazuje statuu Andree Pirla iz čije kopačke curi vino, dok iz statue Dijega Maradone pritiskom na nozdrvu iz druge izlazi brašno.

Ove aluzije na Pirlovu ljubav prema kvalitetnom vinu i Maradoninu istoriju sa nedozvoljenim supstancama su jasne, a naročito je bio zanimljiv momenat u kojem Jović ugleda Modrićevu nagradu za najboljeg igrača sveta. Na pitanje šta je to, Modrić odgovara:

"To je Zlatna lopta. Trebalo bi da učini da ljudi mare za tobom, ali izgleda da ne radi."

U epizodi se pojavljuju Kristijano Ronaldo i Žoao Feliks, Lampardov Čelsi koji "pecka" Mančester junajted, Jirgen Klop i Pep Gvardiola vode zanimljiv razgovor, dok se igrači Juventusa upoznaju sa Mauricijom Sarijem.Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar