Конте има поруку за судију...

Тренер Интера је после пораза од Барселоне упутио критике на рачун главног арбитра и рекао да се његов тим окреће утакмици против Јувентуса.

Фудбал 03.10.2019 | 15:36
Конте има поруку за судију...
Интер је имао одличну игру, предност на полувремену, али су до краја сусрета остали без иједног бода. Барселона их је савладала 2:1, а Антонио Конте је после меча рекао да његов тим није заслужио пораз.

"Добили смо комплименте, то је лепо, али заслужили смо више. Морали смо да искористимо шансе", рекао је Конте за италијански Скај после утакмице.

Његова екипа је повела голом Лаутара Мартинеза, а током доброг дела утакмице су имали својих прилика да постигну још један. Ипак, уз два сјајна поготка Луиса Суареза у другом полувремену, Барселона је стигла до важног тријумфа.

Конте је током меча имао расправу са главним судијом, Словенцем Дамиром Скомином.

"На дресу судија пише "респект" и рекао сам му да би исто тако требало да буде реципрочно. Да покаже поштовање према онима који играју. Скомина је искусан, судио је и финале Лиге шампиона и не сме да буде неко ко ће да падне под атмосфером Ноу Кампа", навео је Конте.

Италијански стручњак је додао да његова екипа сада мора да "залечи ране" и припреми се за дерби против Јувентуса, клуба у којем се Конте прославио и као играч и као тренер.

Велики дерби Италије на програму је у недељу на стадиону "Ðузепе Меаца".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар