Konte ima poruku za sudiju...

Trener Intera je posle poraza od Barselone uputio kritike na račun glavnog arbitra i rekao da se njegov tim okreće utakmici protiv Juventusa.

Fudbal 03.10.2019 | 15:36
Konte ima poruku za sudiju...
Inter je imao odličnu igru, prednost na poluvremenu, ali su do kraja susreta ostali bez ijednog boda. Barselona ih je savladala 2:1, a Antonio Konte je posle meča rekao da njegov tim nije zaslužio poraz.

"Dobili smo komplimente, to je lepo, ali zaslužili smo više. Morali smo da iskoristimo šanse", rekao je Konte za italijanski Skaj posle utakmice.

Njegova ekipa je povela golom Lautara Martineza, a tokom dobrog dela utakmice su imali svojih prilika da postignu još jedan. Ipak, uz dva sjajna pogotka Luisa Suareza u drugom poluvremenu, Barselona je stigla do važnog trijumfa.

Konte je tokom meča imao raspravu sa glavnim sudijom, Slovencem Damirom Skominom.

"Na dresu sudija piše "respekt" i rekao sam mu da bi isto tako trebalo da bude recipročno. Da pokaže poštovanje prema onima koji igraju. Skomina je iskusan, sudio je i finale Lige šampiona i ne sme da bude neko ko će da padne pod atmosferom Nou Kampa", naveo je Konte.

Italijanski stručnjak je dodao da njegova ekipa sada mora da "zaleči rane" i pripremi se za derbi protiv Juventusa, kluba u kojem se Konte proslavio i kao igrač i kao trener.

Veliki derbi Italije na programu je u nedelju na stadionu "Ðuzepe Meaca".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar