Надал је направио "идеалног играча"...

Ево како он изгледа. . .  Други тенисер света Рафаел Надал покушао је да узме од најбољих најбоље и састави играча без мане.

Тенис 05.10.2019 | 08:57
Надал је направио "идеалног играча"...
Рафаел Надал током дуге и успешне каријере играо је са много играча. Веома добро зна врлине и мане већине тенисера на АТП туру.

Шпанац је покушао да састави иделаног тенисера, тако што је од најбољих покупио најбоље.

Ево како би он изгледао.

"Најбољи сервис вероватно има Иво Карловић, најбољи форхенд Роџер Федерер, убитачан бекхенд Новак Ђоковић, а о има и најбољи ритерн, а брзину Гаел Монфис. Када је реч о менталној снази - ту смо Роџер, Новак и ја", навео је Надал.

Шпанац, који има 33 године, каже да полако размишља и о животу након професионалног завршетка каријере.

"Сада је најважније да будем здрав и играм добро. Размишљам позитивно и то ме тера да играм најбоље, и да када побеђујем и губим прихватим то као део спорта. А када дође време да се повучем, остаћу близу тениса, кроз своју тениску академију на Мајорки, која ми је најважнија".

Он је додао да има још неколико послова, али и приватних ствари које га окупирају, али које су врло личне и о њима не жели да говори.

"Никада нисам бринуо о животу после тениса. Има много ствари у којима уживам и много циљева које желим да постигнем ван тениса", навео је шпански тенисер, освајач 19 гренд слем титула.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар